3 horoskopska znaka koji odbacuju ljubav tijekom Mjesečevog sekstila Saturna u Strijelcu počevši od 12. septembra 2021. godine

3 horoskopska znaka koji odbacuju ljubav tijekom Mjesečevog sekstila Saturna u Strijelcu počevši od 12. septembra 2021. godine

12 rujna, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Uvijek ste imali dobar osjećaj za sebe, a iako ‘mislite’ da ste napravili pravi izbor u smislu ljubavi -vaša povijest pokazuje drugačije. I, kako to ide sa svima nama, i vi ste napravili svoj dio grešaka u romantici.

Pokušavate misliti da ste naučili iz tih grešaka i da nikada više ne biste mogli prihvatiti osobu u svoj život na toj razini koja bi vas povrijedila ili jednostavno ne bi bila prava za vas, a ipak, to se možda upravo događa sada.

U vašem životu postoji netko tko vas želi, a ta osoba je uporna, a možda čak agresivna. U početku ste možda bili polaskani takvom pažnjom, ali vidjeli ste kako je pozornost te osobe postala pomalo kontrolirajuća.
Ta osoba zahtijeva i sada se počinjete povlačiti. Ovaj Sextil Strijelca vas budi. Sada možete vidjeti koliko je ta osoba loša za vas i zašto čekati još jedan dan? Vrijeme je da odbacite ovu ljubav, jer to nije ljubav, Strijelče, to je kontrola.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Vi ste dio ovog Sextile tranzita koji završava stvari jednom zauvijek. Možda niste taktični po tom pitanju i zasigurno niste u sukobu, ali suočite se s tim, samo da to završi. Kad odlučite da ste završili, postajete nepokretni objekt, nema razloga da promijenite mišljenje.

I to će se dogoditi, počevši od 12. septembra za vrijeme Sekstila Strijelca. Spustit ćeš nogu i prekinuti vezu. Ovo bi moglo biti zaljubljeno ili prijateljstvo,sve što znate je da vam to ne ide i ne nalazite razloga da nastavite s pojavljivanjem.

Odbacujete ljubav jer vam ona više ništa ne znači, a radije biste poslušali svoju nutrinu koja vam govori da bježite. Bit će boli i nesporazuma, ali konačno ćete biti slobodni, što ste upravo htjeli biti.

Stranice: 1 2