IZABERI  jednu proročicu i SAZNAJ što trebaš napraviti da bi bio SRETAN i USPJEŠAN

IZABERI  jednu proročicu i SAZNAJ što trebaš napraviti da bi bio SRETAN i USPJEŠAN

6 rujna, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Vi se za svoju sreću na vrlo neobičan način borite. Dok ugodite svakome, dok postupite onakako kako drugi smatraju da treba, u tome svemu izgubite sebe. Problem je što uvijek stavljate druge ispred sebe. Ne mislite na ono što vi želite, trebate i na ono kako bi vi željeli da postupite.

Živite u strahu od osuda drugih. Puno toga bi vi drugačije napravili i u prošlosti i u sadašnjosti da se ne bojite što će drugi reći. Umjesto da na takav način razmišljate, za promjenu postupite onako kako samo vi želite i ne obazirite se na mišljenje i komentare drugih. Nemoguće je svima ugodiiti.

Da ne znam kako postupite, uvijek će se naći netko tko će to na negativan način komentarati. Zle jezike je nemoguće izbjeći. Upravo zato svaki čovjek treba postupati i raditi onako kako smatra da treba i kako želi, a ne na način da začepi usta zlim jezicima. Osim toga i sreća drugih vam je važnija od vaše vlastite.

I gdje ste onda vi u cijeloj toj priči!? Vi ste se izgubili između tuđih želja i potreba. Vi nećete biti ni sretni ni uspješni sve dok ne počnete cijeniti više sebe i dok ne počnete misliti na svoje potrebe. “Kako zračiš, tako privlačiš”. Kada budete sretniji i zračit ćete drugačije, a samim time ćete i privlačiti pozitivu na sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreća se lijepi na sreću. Kada budete zračili srećom, sreću ćete i privući. Od negativno raspoloženih ljudi svi bježe, jer tu svoju negativnost prenose na njih. Radite na sebi, na svojim željama, na svojoj sreći i nema sumnje da će se život početi ljepše odvijati. Poslušajte i uvjerit ćete i sami da je tako. Počnite već od danas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3