Značenje imena  Đurđica i kakve su osobe koje nose ime  Đurđica!

Značenje imena Đurđica i kakve su osobe koje nose ime Đurđica!

3 rujna, 2021 0 By Admin

Kakve su zapravo osobe koje nose ime Đurđica i kakve ih osobine krase

 

Đurđica je vrlo druželjubiva i uvijek prijateljski nastrojena. Veoma voli život i najčesće vrlo optimistično gleda na život. Izbjegava sve ono sto joj tugu stvara i udaljava se od takvih stvari.

Vrlo je duhovita sa odličnim smislom za humor. Pokusava pozitivno gledati na život. Radoznala je i sve ju zanima, voli istraživati i uvijek naučiti nesto novo.

Zabavna je i omiljena u drustvu. Odličan je organizator, pa pronalazi vrijeme za obitelj, prijatelje, ljubav, ali i za samu sebe. Voli se osjećati slobodnom, ne voli živjeti po nekakvih shemama ili nepisanim pravilima.

Đurđica je spontana. Puno daje voljenim osobama, ali puno i očekuje. Ukoliko smatra da joj ljubav nije uzvraćena onom mjerom kako misli da zaslužuje, tada postaje nesretna i nezadovoljna. Vrlo je nježna i često vrlo emotivna.

Često stojički podnese nešto što bi sve ili gotovo sve druge slomilo, a onda, ponekad, neka sitnica ju toliko slomi nakon koje se teško oporavi.

Zapravo možemo reći da je ona osoba kojoj ne treba puno za sreću, jer sreću vrlo često pronađe u malim stvarima, ali isto tako joj ne treba puno ni za tugu. One žene koje nose ime Đurđica su nježne i veličanstvene baš kao i istoimeni cvijet.

Stranice: 1 2