Između slova “M”, nalazi se i slovo “N”. Na koliko mjesta? I NAJBOLJI će POGRIJEŠITI!

Između slova “M”, nalazi se i slovo “N”. Na koliko mjesta? I NAJBOLJI će POGRIJEŠITI!

3 rujna, 2021 0 By Admin

Lakše je zaista kad je kontrast podloge i napisanih slova ili brojeva.Na tu tamno crvenu podlogu ispisala sam jako puno slova “M”. Između tih slova “M”, nalazi se još jedno slovo.

Vaš zadatak je da otkrijete koje slovo i koliko ga ima.

Odmah da vam kažem da ima više sakrivenih slova, ne radi se samo o jednom. Da malo olakšam, reći ću za sada da ima više od 5, a manje od 10. Naravno da ću vam na kraju sve odati i reći riješenje ove skrivalice, ali vi to već znate.

Ova skrivalica zaista nije teška na prvi pogled i vjerojatno i vi mislite da je laka i jednostavna i kako ćete to sa lakoćom riješiti. Kad počnete tražiti skriveno slovo, tek onda ćete vidjeti da to i nije baš tako jednostavno kako ste mislili u početku. Skriveno slovo je vrlo slično slovu “M” i baš zato ga nije lako uočiti. Vjerojatno sad pretpostavljate da je skriveno slovo, slovo “N”. Tako, je to je skriveno slovo.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Između svih tih slova “M”, nema razmaka, upravo je to ono što će najviše otežati riješavanje ove skrivalice, jer zaista je teško uočiti slovo “N” i još prebrojati točno koliko ga ima.

Sada ću vam otkriti kompletno riješenje. Trebali ste naći koje je slovo sakriveno i koliko se puta ponavlja.

Riješenje:

Sakriveno slovo je slovo “N” i ponavlja se 8 puta.

Sigurna sam da je velika većina vas upravo dobila takav rezultat ovog zadatka.

Na slici je prikazano gdje se sve nalazi slovo “N”.

Stranice: 1 2