Između brojeva nalazi se SLOVA koja sačinjavaju RIJEČ! Samo najbolji će ju pronaći

Između brojeva nalazi se SLOVA koja sačinjavaju RIJEČ! Samo najbolji će ju pronaći

3 rujna, 2021 0 By Admin

 

Možda izgleda jednostavno, ali vjerujte da nije ni malo jednostavno.

Bit će vam potrebna koncentracija i oštro oko da primjetite sva slova koja smo vam sakrili. Osim koncentracije i oštrog oka, također će vam biti potrebno i određeno vrijeme da bi pronašli našu skrivenu riječ.

Mi smo sigurni da će velika većina vas uspjeti pronaći našu skrivenu riječ. Ako i ne uspijete, nemojte se obeshrabriti, te pokušajte probati ponovo sve ispočetka.

Ukoliko ni iz drugog pokušaja ne uspijete, nemojte odustajati. Narednih dana ćemo vam opet pripremiti razne skrivalice, mozgalice. Bit će i drugih zanimljivosti za koje vjerujemo da će vam se dopasti.

Također, na samom kraju ćemo vam otkriti o kojoj skrivenoj riječi se radi. To znači da oni koji pogode i pronađu skrivenu riječ, moći će pogledati da li su pronašli točnu skrivenu riječ ili ipak nisu.

Isto tako, oni koji ipak ne uspiju, isto će moći pogledati o kojoj se točno riječi radi.

Možemo otkriti da se radi o malo dužoj riječi. Time smo vam malo htjeli zakomplicirati. Možda ne bi bilo loše da si pripremite olovku i komadić papira.

Pregledavajući brojeve i tražeći slova, možete si zapisati svako slovo koje pronađete. Ovim načinom ćete prije doći do rezultata.

Izdvojite malo svog vremena. Zabavite se, možda se i iznervirate, ali svakako ćete biti zadovoljni ako na kraju uspijete.

Vi koji uspijete, voljeli bi da nam riješenje pišete putem komentara na Facebook stranici. Vi koji ne uspijete, također možete ostaviti svoj komentar. Možda neku želju, kao i savjet kako da vam se olakša ili možda oteža.

Svakako će ovo nekima biti vrlo jednostavno, ali sigurni smo da će biti i onih kojima će ovo biti teško.

U svakom slučaju, voljeli bi da nam pišete da li ste uspjeli i koliko vam je vremena bilo potrebno da dođete do naše skrivene riječi.

Dakle, kao što sam rekla, na kraju ćemo vam otkriti o kojoj se riječi radi.

Skrivena riječ je:

SLADOLED

Stranice: 1 2