Nažalost, SEPTEMBAR će za ova DVA ZNAKA, biti VRLO STRESAN i NEUSPJEŠAN! Život će im servirati razne IZAZOVE!

Položaj planeta i utjecaj zvijezda nikako ne pogododuje kada su u pitanju dva znaka zodijaka. Bit će im potrebno dosta snage i strpljenja da se izbore sa svim kušnjama koje će im život servirati.

Prvi od njih je…

 

BLIZANCI:

Nažalost, ovaj mjesec će vam donijeti brojna dešavanja koja bi se mogla odraziti na kvalitetu vašeg života ne samo što se tiče narednog mjeseca, nego čak i duže. Očekuju vas neka neugodna dešavanja na poslovnom planu. Vi ste u potražnji novog radnog mjesta, jer sa sadašnjim niste nikako zadovoljni.

Vaša poslovna situacija nikako ne ispunjava vaša očekivanja, niti vam donosi dovoljno novca. Vijesti koje čekate u vezi novog posla, neće biti nešto što ćete željeti čuti. Osim toga, sadašnji posao će vam stvarati nove probleme i dodatne stresove.

Osim što s poslovne strane neće situacija biti pogodna, također vas čekaju problemi i na ljubavnom planu vašeg života ako ste u vezi. Vašem partneru će smetati vaši izlasci, pozivi, poruke… Iz nekog razloga, pojavit će se ljubomora. Ta ljubomora će vam praviti priličan problem.

Takve situacije često će završavati svađama. Toliko će se rasplamsati da će u pitanje doći i vaša veza. Bit ćete nemoćni da dokažete da nema razloga za ljubomorom.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Potrebna će vam biti velika snaga da se izborite sa svim nastalim problemima i da hladne glave odlučite što i kako dalje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Nažalost, SEPTEMBAR će za ova DVA ZNAKA, biti VRLO STRESAN i NEUSPJEŠAN! Život će im servirati razne IZAZOVE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top