LJUBAVNI HOROSKOP od 01. do 15. Septembra za SVE ZNAKOVE

Jednima dolaze LJUBAVNI i ROMANTIČNI DANI, a drugima se TUGA sprema…

 

OVAN

Koliko god da je teško, ne predajete se i ne odustajete da ljubavni život učinite što boljim i skladnijim. U nadolazećim danima, vaša voljena osoba će toga postati svjesna i shvatit će da se nije prema vama uvijek ponašala korektno. Zato će vas početi obasipati većom pažnjom i kroz svoja djela će vam iskazati kajanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U vama vlada dosta nezadovoljstva općenito zbog mnogih problema, te ste zbog svega toga izgubili interes za određene stvari, ali isto tako i za ljubav. Nećete biti raspoloženi za ljubav, kao ni za partnera. U tome nema ništa loše ako je povremeno. Položite misli i što prije učinite vaš ljubavni život aktivnijim.

 

 

BLIZANCI

Sve ono loše će ostati iza vas, jer ćete do polovine mjeseca uspešno riješiti sve nesuglasice i probleme koje ste imali sa voljenom osobom. Pratit će vas sreća zvijezda i ništa neće moći narušiti vaš harmoničan ljubavni život. Slobodni pripadnici će upoznati zanimljivu osobu na koju će neprestano misliti.

 

 

RAK

Ljubavni život vam donosi samo one lijepe zajedničke trenutke sa voljenom osbom, kao i skladne i stabilne odnose. Također će ovo biti idealno vrijeme za donošenje zajedničkih odluka, kao i riješavanje nekih starih problema, jer će se sve dogovoriti u mirnoj atmosferi. Lijepe vijesti zvijezde imaju i za slobodne pripadnike ovog znaka. Osoba kojoj nemate hrabrosti otkriti svoje emocije, će vam dati do znanja da bi sa vama htjela nešto više od prijateljskog odnosa.

 

 

LAV

Određene stvari niste rekli voljenoj osobi, imate neke tajne koje iz nekog straha ne možete reći. Vaš partner će saznati ono što mu tajite, a iz toga sve će ispasti rasprava, pa čak i svađa. Nažalost, to nećete moći spriječiti kao ni zaobići. Bit ćete primorani priznati d je istina, ali to neće ostaviti trajne posljedice na vašu vezu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP od 01. do 15. Septembra za SVE ZNAKOVE

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top