KARTE UPOZORENJA. Karta koju izabereš, DONOSI ti vrlo BITNO i KORISNO UPOZORENJE! Ne prepuštaj NIŠTA slučaju!

KARTE UPOZORENJA. Karta koju izabereš, DONOSI ti vrlo BITNO i KORISNO UPOZORENJE! Ne prepuštaj NIŠTA slučaju!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

Ako ste odabrali DRUGU KARTU:

Druga karta je karta upozorenja. Konkretnije, upozorenja po pitanju međuljudskih odnosa i ljubavnih odnosa. Vaša ljubavna veza je prepuna tajni. Kada bi mogli na deset minuta ući u partnerovu glavu, ne bi uspjeli pohvatati sve tajne. U vašem životu postoji ili je postojala treća osoba.

Za tu treću osobu vi ne znate. Partner vam nije potpuno iskren i ima tajne kako iz prošlosti, tako i iz sadašnjosti. Koristi razne izgovore kako bi napustio dom. Njegov odlazak nije svaki put ono odredište koje vama kaže. Nije nužno da je odmah avantura u pitanju.

Savjetujemo da obratite pažnju na partnera, na njegovo ponašanje prije nego ode i nakon što se vrati. Ako dovoljno pripazite, primjetit ćete određene promjene i izmotavanja kada ga upitate određene stvari.

 

Ako ste odabrali TREĆU KARTU:

Treća karta ukazuje na upozorenje i oprez. Ova karta konkretnije upozorava na nama bliske ljude. U vašoj blizini nalazi se osoba sa kojom imate vrlo prisne i iskrene odnose i sa kojom često provodite vrijeme u krugu vašeg doma, ali i izvan njega.

Osoba kojoj besprijekorno vjerujete i kojoj s potpunim povjerenjem povjeravate sve svoje tajne. Osoba koja o vama zna ono što nitko drugi ne zna. Međutim, ta osoba nije onakva kakvom ju vi doživljavate. Ta osoba prema vama gaji određene antipatije. Ona nije osoba kojoj smijete govoriti baš sve, jer ono što vi mislite da je tajna samo između vas i vama bliske osobe, zapravo znaju i još neki ljudi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svakako budite na oprezu i dobro promislite što ćete ubuduće govoriti. Savjetujemo da govorite one stvari koje neće moći naštetit vama ukoliko se prošire dalje. Na kraju ćete biti povrijeđeni kada uvidite u kakvoj ste zabludi bili.

Stranice: 1 2