OPŠIRAN i DETALJAN HOROSKOP za SEPTEMBAR za svih 12 znakova! Horoskop otkriva tko će imati NAJVIŠE NOVCA, LJUBAVI i SREĆE!

OPŠIRAN i DETALJAN HOROSKOP za SEPTEMBAR za svih 12 znakova! Horoskop otkriva tko će imati NAJVIŠE NOVCA, LJUBAVI i SREĆE!

27 kolovoza, 2021 0 By Admin

STRIJELAC

OPĆENITO

Strijelcima će ovaj mjesec biti pozitivan u usporedbi s prethodnim mjesecima. Planeti otkrivaju vašu pozitivnu sudbinu i sretno ovog mjeseca. Planeti mogu donijeti neka putovanja na poslu i neočekivano gomilanje bogatstva. Odnos kod kuće s članovima obitelji bit će dobar. Domaći strijelci bit će sretni što se tiče njihovih obiteljskih i financijskih pitanja, ali novac će im kasniti jer planeti utječu na njihove financije i ne donose rast. Mogu se dogoditi neki nesporazumi u njihovoj obitelji s vašim tazbinama, stoga pazite da ne koristite grube riječi prema članovima svoje obitelji. Borba se može brzo riješiti komunikacijskim vještinama. Protok novca se može poboljšati.

 

LJUBAV

Ljubav vam može prirodno i duhovno doći ovog mjeseca. Planeti vas također čine vrlo strastvenim i odgovornim, to je osobina koju bi vaš ljubavnik ili supružnik volio u vama. Osjećat ćete se jako voljeno i romantično i prenijet ćete svoje osjećaje svom ljubavniku/supružniku. Planeti žele da zrelo razmislite i pronađete nekoga tko je iskren u odnosima. Ovaj mjesec može biti dobar za vaš ljubavni život.

 

 

JARAC

OPĆENITO

Ljudima Jarcima ovaj mjesec bit će koristan, s manjim zastojima, budući da će planeti biti dobro postavljeni od vašeg Mjesečevog znaka. Bit će vam dobro u obiteljskom životu. Bit ćete strastveni i ako na dobar način iskoristite planetarnu energiju, uspjet ćete. Mogu doći do nekih manjih problema na poslu zbog suparništva ili natjecanja s kolegama. Ali prepreke možete lako prevladati napornim radom, intelektom, kreativnošću i vjerom. Ovaj mjesec potrebno je brinuti o zdravlju, a možda ćete biti pod stresom zbog prevelike usredotočenosti na posao. Učenici će se možda morati bolje usredotočiti kako bi postigli željene rezultate.

 

LJUBAV

Ljubav može biti izazovna sada ovog mjeseca, jer planete poput Saturna prelaze vaš natalni Mjesec, pa će zasigurno unijeti neke nesporazume s vašim partnerom i tazbinom. Međusobna ljubav i razumijevanje proživjet će vas kroz ovu tešku fazu. Morate se naučiti prilagoditi izazovima u bilo kojoj vezi. Vaša komunikacija može biti malo gruba prema vašem partneru, a to može uznemiriti vašeg partnera, stoga budite oprezni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6