CIGANSKO PROROČANSTVO KARTAMA: Istina o vašoj budućnosti je pred vama!-/

CIGANSKO PROROČANSTVO KARTAMA: Istina o vašoj budućnosti je pred vama!-/

26 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice ćete imati dovoljno vremena da razmislite i donesete neke odluke. Prošlo je vrijeme u kojem ste mogli to odgađati i sada je vrijeme da odlučite.

 

 

BIK

Postoji mogućenost da neku osobu do kraja ove sedmice razočarate. Nije dobro davati obećanja ukoliko niste sigurni da ćete to isto obećanje moći i ispuniti. Isto tako, ne vodite se željama za koje unaprijed znate da su vrlo teško ostvarive.

 

 

BLIZANCI

Do kraja sedmice pogodovat će vam poslovna situacija, ali ljubavna situacija definitivno neće ispuniti vaša očekivanja. Fokusirajte se više na druge segmente života, a ljubav stavite u drugi plan i pričekajte bolje dane.

 

 

RAK

Sve ste napravili kako bi osvojili jednog Ovna, a do kraja sedmice će se desiti upravo ono na što dugo već ćekate, a to je da će ta osoba biti pokraj vas. Ovo će biti danima u kojima ćete iskreno uživati.

 

 

LAV

Dani koji dolaze bit će prava satisfakcija za vas, jer ćete saznati da je jedan Lav ipak i dalje zaljubljen u vas. To što se ponaša kao da nije je samo odraz njegovo stanja, jer ste ga povrijedili. Sudbina će vam dati novu šansu, a vi ju ovaj put bolje iskoristite.

 

 

DJEVICA

Za pravu ljubav je uvijek pravo vrijeme i nema potrebe da zavaravate sami sebe i čekate nešto, a zapravo ni sami ne znate šta čekate. Odvažite se i ako treba, napravite vi prvi korak. Ako je to cijena sreće i zadovoljstva, isplatit će se.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2