HOROSKOP za ZADNJE DANE AUGUSTA za SVE znakove!

HOROSKOP za ZADNJE DANE AUGUSTA za SVE znakove!

23 kolovoza, 2021 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Puno problema vas tišti već duže vrijeme, a sada je tome možda došao kraj. Probleme nećete sve riješiti, neće se ni riješiti sami od sebe, ali ćete uspjeti pronaći unutarnji mir koji vam je prijeko potreban. To vas čeka narednih dana i to je ono što vam treba u ovim stresnim vremenima. Barem na kratko zaboravite na probleme i pokušajte se opustiti zbog vas samih.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ljubavna romansa koja vam slijedi narednih dana preporodit će vaš ljubavni život. Već dugo niste osjetili veći zanos u vašoj vezi, ali tome je sada došao kraj. Dani pred vama probudit će i vratiti stare osjećaje. Sretan ljubavni period koji je pred vama oraspoložit će vas na duže vrijeme pa ćete zaboraviti na ostale probleme.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Svaki posao koji ste radili napravili ste onako kako treba. Vrlo ste pedantni i marljivi, ali to ne vidite na svome bankovnom računu. Smatrate da zaslužujete više i u pravu ste. Narednih dana otvorit će se prilika za novi posao koji bi mogao puno bolje financijski zadovoljiti vaše apetite. Na vama je da prihvatite ili ne taj posao, jer svaki novi posao nosi i nove rizike. Sami ćete morati ocijeniti da li je to za vas ili nije, a zvijezde će vam ovoga puta ponuditi priliku za to.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Vaša sreća počinje narednih dana, sreća u ljubavnom životu, jer vam zvijezde šalju osobu koju ćete upoznati i u koju ćete se zaljubiti. Sve će se odigrati vrlo brzo i vrlo skoro, na vama će biti da dobro nastupite i očarate tu osobu. Ona će vas očarati već na prvi pogled i to bi moglo donijeti mnoge dobre stvari za vašu ljubavnu budućnost. Ali, na vama je da to i učinite.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaše svakodnevne rutine neće se bitno promijeniti ni u slijedećem razdoblju. Ušli ste u kolotečinu i takav tempo će se nastaviti i ubuduće. Morat ćete pripaziti sa zdravljem, ništa ozbiljno, ali opet loša zdravstvena situacija onemogućit će večinu vaših aktivnosti i moglo bi uzrokovati probleme. Pokušajte biti opušteniji u krugu obitelji i pokažite svojim najmilijima da ih volite i brinete o njima.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Sve vaše želje mogle bi se ostvariti vrlo skoro jer vam zvijezde to poručuju, one vam nude period u kojemu ćete dobiti sve što želite. Zato pripazite što zaista želite jer će vam se želje brzo i ispuniti. Ulazite u period u kojemu ćete dobiti i vratiti dosta samopouzdanja, u kojemu ćete voditi glavnu riječ u mnogim aspektima vašeg života. Budite pametni i racionalni i sretni u tome što radite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Na poslu vam je koma. Sve se urotilo protiv vas, međuljudski odnosi su katastrofalni, a poboljšanja nema na vidiku. Zvijezde vam ne mogu obećati da će se stanje ubrzo promjeniti na bolje. Neće se dogoditi nikakav preokret da stvari sjednu na svoje mjesto. Nažalost, tako će ostati neko vrijeme. Ali vaš ljubavni život je u usponu, pa ćete imati razloga za veselje i sreću. Nastojte ne zanemariti partnera i priuštite mu što više možete na obostranu radost.

Stranice: 1 2