STRIJELAC – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Stiže vam SAVRŠEN mjesec i OBILJE SREĆE i USPJEHA i evo čega još…!

OPĆENITO

Strijelcima će ovaj mjesec biti pozitivan u usporedbi s prethodnim mjesecima. Planeti otkrivaju vašu pozitivnu sudbinu i sretno ovog mjeseca. Planeti mogu donijeti neka putovanja na poslu i neočekivano gomilanje bogatstva. Odnos kod kuće s članovima obitelji bit će dobar. Domaći strijelci bit će sretni što se tiče njihovih obiteljskih i financijskih pitanja, ali novac će im kasniti jer planeti utječu na njihove financije i ne donose rast. Mogu se dogoditi neki nesporazumi u njihovoj obitelji s vašim tazbinama, stoga pazite da ne koristite grube riječi prema članovima svoje obitelji. Borba se može brzo riješiti komunikacijskim vještinama. Protok novca se može poboljšati.

 

 

LJUBAV

Ljubav vam može prirodno i duhovno doći ovog mjeseca. Planeti vas također čine vrlo strastvenim i odgovornim, to je osobina koju bi vaš ljubavnik ili supružnik volio u vama. Osjećat ćete se jako voljeno i romantično i prenijet ćete svoje osjećaje svom ljubavniku/supružniku. Planeti žele da zrelo razmislite i pronađete nekoga tko je iskren u odnosima. Ovaj mjesec može biti dobar za vaš ljubavni život.

 

 

FINANCIJE

Ovaj mjesec obećava dobar priljev novca od vaših zarađenih napora, ali i od vaših roditelja. Imat ćete potpunu kontrolu nad financijama; možete kupiti dragulje i također potrošiti novac na duhovne prakse, hodočašća i vjerske obrede. Vi i vaš suprug možda ćete odlučiti uložiti u kupnju kuće ili automobila. Budući da su planete ovog mjeseca dobro postavljene, ovo može biti dobar mjesec za vas. Izbjegnite svaki nesporazum sa svojim tazbinama. Nastavak na idućoj stranici…

 

Nastavak na idućoj stranici…

STRIJELAC – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Stiže vam SAVRŠEN mjesec i OBILJE SREĆE i USPJEHA i evo čega još…!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top