DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

21 kolovoza, 2021 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Tjedan je završio, a samim time i radni tjedan. Danas vas ne očekuju nikave poslovne obaveze, a ni problemi. Ništa vam danas neće moći narušiti mir i zadovoljstvo koje ćete osjećati unutar sebe. Nemojte to ni dozvoliti sve ako netko i pokuša. Ugasite mobilni telefon da ne bi došao neočekivan i nepoželjan poziv.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vjerojatno imate slobodan dan i zato danas nećete uopće razmišljati o poslu i poslovnim problemima. Ponekad vam je to teško izvesti, jer nažalost, posao nam je u glavi prisutan i kada smo u krugu svog doma. Ali, danas ste odlučili da ima puno ljepših stvari o kojima se može razmišljati i da nema mjesta mislima koji stvaraju nervozu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Kod vas je nastupila financijska kriza i to će u toku dana biti vaša glavna preokupacija. Nećete se moći oteti razmišljanju kako da riješite probleme koje su vas zadesili i pronalasku riješenja. Ipak, pokušajte dio dana ili večeri uzeti samo za sebe i odmoriti se psihički i fizički.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Poznata vam je vjerojatno ona izreka “ustao na krivu nogu”. Takav bi otprilike mogao biti dan koji je ispred vas. Pratit će vas promjene raspoloženja, doza nervoze i nestrpljivost. Jednostavno jedan od onih dana kada ništa ne polazi za rukom i kada nam sve ide na živce. Baš zbog toga izbjegavajte sve ono što vam nervozu može stvoriti i bavite se stvarima koje vas vesele.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ništa ne bi trebalo narušiti miran i skladan dan koji je pred vama. Zvijezde su na vašoj strani. Imat ćete dovoljno vremena da se naoružate sa snagom i napunite energijom za naredne dane koji su pred vama. Danas si uzmite slobodan dan od svih, svega i svačega.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Danas imate vjerojatno slobodan dan i zato ga posvetite sebi i ugodnom društvu sa partnerom. Ukoliko imate nedovršenih poslova, odgodite. Naporno radite i da ne ugrozite svoje zdravlje, zaista trebate imati jedan dan u tjednu  kojemu nećete čak ni razmišljati o poslu, a kamoli odrađivati neke poslove. Ponekad je to teško izvedivo, ali ipak pokušajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Očekujete miran dan bez lica koje svakodnevno viđate i dan koji ćete posvetiti najviše sebi i svome zadovoljstvu, ipak neće biti u potpunosti tako. To ne znači da vas čekaju neugodne situacije, baš naprotiv. Dobit ćete poziv od drage osobe radi zajedničkog druženja. Naravno prihvatit ćete. Vama će to dobro doći, jer ćete provesti ugodno vrijeme u ugodnom društvu.

Stranice: 1 2