HOROSKOP NAJVEĆE SREĆE! Zadnji dani AUGUSTA će OVIM znacima donijeti NAJVEĆU LJUBAVNU SREĆU i OSTVARENJE SNOVA

HOROSKOP NAJVEĆE SREĆE! Zadnji dani AUGUSTA će OVIM znacima donijeti NAJVEĆU LJUBAVNU SREĆU i OSTVARENJE SNOVA

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN:

Vi već dugo vremena sanjate, maštate i želite unijeti neke promjene u svome životu, ali nikako da se odlučite napraviti korak dalje. Prisutan je manjak samopouzdanja i strah kako možda nećete uspjeti. Također imate i manjak hrabrosti, a upravo vam fali još mrvica hrabrosti da se ohrabrite i hrabro krenete u ostvarivanje svojih želja. Osim toga, prisutan je i strah od razočaranja i povreda emocija.

Ono za čime najviše čeznete je ljubav.

Da nekoga volite i budete voljeni. Da nekome ljubav pružate i da netko ljubav pruži vama. Vi bez ljubavi niste potpuni, jer imate potrebu svoju pažnju i dobrotu nekome davati. Problem je strah koji je prisutan u vama, jer se bojite razočaranja i da vam ljubav neće biti istom mjerom uzvraćena, jer uvijek jedan dio vas vjeruje u ljubav vašeg partnera, ali opet, onaj drugi dio vas sumnja.

Osim toga, vi se ne zadovoljavate sa ničime ako ne dobijete maksimum.

Tako je isto i po pitanju ljubavi. Ako vas partner neprestano ne obasipa lijepim riječima, nježnošću, pažnjom, ako vam ne govori često koliko vas voli… u tom slučaju vi niste potpuno zadovoljni. Vi ste osoba koja želi sve ili ništa.

Zvijezde su u ovom mjesecu naklonjene  vašem zodijaku. Predviđaju ljubavnu vezu koja bi se mogla ostvariti.Vi ćete tijekom mjeseca  upoznati osobu sa kojom ćete osjetiti privlačnost. Privlačnost će biti obostrana i ta osoba neće skrivati da sa vama želi više od popodnevnih kavica i dugih telefonskih razgovora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve ostalo bit će na vama. Oslobodite se strahova i negativnih osjećaja koji vas prate. Na kraju krajeva, ne možete ni znati ako ne probate i ne pružite si šansu. Dajte sami sebi šansu da budete sretni i emocionalno ispunjeni.

DJEVICA:

Vama prošlost ne da mira. Prošlost se toliko uvukla u vas da jednostavno više živite tu prošlost nego sadašnjost. Muče vas situacije, zbivanja, osobe… Muče vas i pitanja na koja nikad niste dobili odgovore.Točnije, muči vas ljubavna veza koju ste imali i koja nije završila ni malo korektno prema vama.

Ostavljeni ste bili bez da ste dobili odgovore na pitanja koje ste uputili, tada vašem partneru. Razočarani, povrijeđeni, ostavljeni.  Izgubili vjeru u ljubav, u ljude, u poštenje, u iskrenost…I dalje vrtite taj film u glavi, postavljajući sebi pitanja i pokušavajući sami naći odgovore na njih, ali ih ne pronalazite.

Ovaj mjesec vam donosi ono što ne možete trenutno ni zamisiti, a to je susret sa vašim bivšim partnerom. Ostavite ponos po strani za neki drugi put i prihvatite poziv na kavu. Saznat ćete i više nego što ste ikada mogli zamisliti.

Dobit ćete odgovore na sva svoja pitanja koja su vas proganjala sve ovo vrijeme.I ne samo to, saznat ćete da je vaš bivši partner sve to vrijeme također mislio na vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Saznat ćete pravi razlog prekida veze, a razlog nije bio  nedostatak ljubavi prema vama, kako ste vi sve ovo vrijeme mislili. Čeka vas ljubav i ljubavna veza koja će ovaj put trajati.