DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

14 kolovoza, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vama je ovaj dan potreban samo za odmor. Iako ste imali neke planove, sve ćete odgoditi, jer zbog napornog tjedna iza vas, bit će vam potreban samo odmor i vrijeme provedeno sa samim sobom. Odmorite se, napunite baterije za nove izazove.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan će biti kao stvoren za odmor i druženje u obiteljskom okruženju, kao i sa voljenom osobom. Vaš partner imat će neke ideje i prijedloge koje ćete vi rado prihvatiti. Čeka vas jedan lijep i opuštajuć dan.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan će vam proteći u lijepom raspoloženju i armosferi. Osim toga, jedan od onih dana kada nam sve polazi za rukom. Svoje obaveze i poslove, ostavit ćete za neki drugi radni dan, a svoje vrijeme ćete posvetiti vašem partneru i vremenu provedenom sa vašom voljenom osobom.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš partner očekuje da se danas posvetite njemu i da vrijeme provedete sa vašom voljenom osobom. Zbog previše posla i obaveza, ne nalazite dovoljno vremena za partnera i to je ono što vam zamjera. Danas očekuje da ćete vrijeme provesti u dvoje.

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U danu ispred vas, kako stvari stoje, izgleda da vam nitko neće trebati. Raspoloženje neće biti na zavidnom nivou i potreban će vam biti samo svoj mir i samoća. Neće biti mjesta za nikoga ni ništa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan ispred vas, mogao bi vam donijeti nešto neočekivano, ali nikako negativno. Vi ćete preko druge osobe dobiti jednu informaciju koja se tiče vas. To će vam prilično podići samopouzdanje, a i osmijeh je zagarantiran. Svakako nešto što će vas ugodno iznenaditi. Ne činite ništa. Pustite da se stvari odvijaju spontano. Stvari će se riješiti u pravcu koji želite.

Stranice: 1 2