IZABERI RUŽ za USNE! -Otkrit će ti ŠTO MUŠKARCI MISLE O TEBI! 99% TOČNO! ISTINA će te ŠOKIRATI!

IZABERI RUŽ za USNE! -Otkrit će ti ŠTO MUŠKARCI MISLE O TEBI! 99% TOČNO! ISTINA će te ŠOKIRATI!

13 kolovoza, 2021 0 By Admin

Znas da se izboris za sebe i svoja prava. Muskarci tebe  ipak smatraju njeznom i osjecajnom zenom. Cesto se prevare pa pomisle da si naivna, ali to vazi samo dok te bolje ne upoznaju. Ti si zena koja zna da je jaka, ali i koja djeluje krhko na suprotni spol. Nikada sebi neces dozvoliti da te neko podcjenjuje, jer ti znas koliko vrijedis i koliko mozes u zivotu postici.

 

RUZ BROJ 3.

Ti si vrlo emotivna zena koja ne moze i ne zeli da sakrije svoja osjecanja. Tvoja njezna dusa se uvijek pokaze, ma koliko se ti trudila da djelujes jako i ponekad hladno. Zena si koja se ne plasi svojih emocija, jer nikada nisi naucila da se pretvaras.

Pokusas da pokazes svoju grubu stranu, ali to nikada ne traje dugo. Za ono sto ti je bitno  vrlo dobro znas da se izboris. Mada tebe muskarci cesto podcijene i pomisle da samo zbog toga sto si zena nesto ne mozes. Upravo to je i ono sto oni misle o tebi.

Muskarci misle da si ti zena kojoj je uvijek potreban neko jaci kako bi se snasla u zivotu.Djelujes previse njezno, sto ponekad moze i da te iznervira. Nikada sebe ne smatras slabom zenom, mada to muskarci cesto pomisle. Ti si zena koja je emotivna, ali koja nikada nije bila naivna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Boris se kao i svi ostali za svoje bolje sutra, i nikada ne dozovljavas da te neko zaustavi u ostvarenju tvojih ciljeva. Ljudi koji te poznaju, znaju koliko si osjecajna, ali ujedno i jaka. Muskarci tebe cesto pogresno procijene, ali ti tu cinjenicu nikada ne uzimas previse srcu.

Stranice: 1 2