Sova koja te NAJVIŠE PRIVLAČI donosi ti JAKO BITNU ŽIVOTNU PORUKU!

Sova koja te NAJVIŠE PRIVLAČI donosi ti JAKO BITNU ŽIVOTNU PORUKU!

9 kolovoza, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Vaša dobrota je nešto što vas najviše krasi. Vaše srce je ogromno i čisto. Vaša dobrota svima je od koristi, ali vama najviše štete donosi. Iz jednostavnog razloga… Vi ste prema svima dobri i prema onima koji po svemu to zaslužuju, ali i prema onima koji to po ničemu ne zaslužuju. Vrlo dobro vi to znate, ali ne možete si pomoći ne možete protiv sebe.

Puno toga vi vidite, čujete i znate, ali šutite. Ne volite konflikte, napete situacije i svađe. Zbog mira najčešće prešutite, ali onda vas to grize i sami sebi tako štetite. Svima poklanjate veliku pažnju i prema svima se odnosite sa jako velikim poštovanjem, ali kada ste vi u pitanju,  ne može se reći da se prema vama tako odnose svi ili barem oni koji bi trebali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Krajnje je vrijeme da neke stvari promijenite kod sebe. Nemojte se odreći sebe, svojih stavova, karaktera i svega onoga  što vjerujete, ali napravite razliku između ljudi koji od vas zaslužuju samo ono najbolje i onih koji to ne zaslužuju. Nećete ništa izgubiti time, možete samo dobiti. Nije svaki gubitak u pravom smislu gubitak. Gubitak osoba koje vas ne pošutuju i ne cijene je zapravo dobitak.

 

 

TREĆA SLIKA:

Vaša očekivanja su uvijek velika ako ne i prevelika. Puno očekujete od života, ljudi, budućnosti, ali najveća vaša očekivanja koja očekujete su upravo od vas samih. Od sebe uvijek zahtjevate ono najbolje. Postavljate si visoke kriterije i zadane ciljeve. Po prirodi ste perfekcionista i uvijek sve mora biti savršeno. Ako nije savršeno, vi niste zadovoljni i kod ćete onda krivit nego sami sebe.

I kada u nečemu uspijete, čak i tada razmišljate da li ste možda mogli drugačije pa bi vaš uspjeh bio još bolji. Tražite previše od svega, a posebno sami od sebe. Prilagodite svoje želje, snove i ciljeve nižim kriterijima, prilagodite ih u skladu sa sobom. Niste svemogući i ne možete uvijek sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naravno da i griješite, jer tko ne griješi!? Nitko nije savršen i svi imaju pravo na greške i neuspjeh. Opustite se i uživajte u malim stvarima, jer jako ih je puno. Prolaze pored vas, a vi ih ne primjetite. Vaš sreća je jedino vaša vlastita sreća,  malo je onih koji će se iskreno radovati vašoj sreći.

Stranice: 1 2