DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

7 kolovoza, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji, sigurna u svoje želje, planove i ciljeve i osoba koja najčešće sve i ostvari. No ovaj put, morat ćete odustati od jednog cilja i svoje želje, jer želje nisu obostrane. Čim to prije zaboravite i krenete dalje, bit će bolje za vas.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vas čeka jedan lijep dan popraćen i dobrim raspoloženjem. Umor će biti vidan na vama, ali to vas neće spriječiti da se bavite nekim aktivnostima i druženjima. Bit će dosta vremena i za odmor i spavanje.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vi ćete odustati od nekih ljudi za koje se previše vremena borite, ali ne dobijate ništa zauzvrat. Donijet ćete zaključak da je odustati ponekad najbolja opcija.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan će vam donijeti dosta slobodnog vremena koje najbolje da iskoristite samo na sebe i da posložite priličan nered u glavi. Mnogo toga se nagomilalo. Riješavajte jedno po jedno, tako ćete se najbolje organizirati.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan će vam donijeti neplanirane, ali svakako ugodne sastanke sa ljudima sa kojima volite provoditi vrijeme. Raspored vam je prebukiran i opuštanje uz drušvo će vam svakako dobro doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Nećete znati kako da postupite u nekim situacijama, jer ni sami ne znate što i kako želite. Određene stvari vas muče već neko vrijeme. Savjetujemo da malo za promjenu stavite sebe na prvo mjesto kao i ono što vi želite i tako ćete jedino moći riješiti svoju situaciju.

Stranice: 1 2