HOROSKOP LJUBAVNIH PROMJENA : -Mjesec August bit će SJAJAN za rođene u OVA 2 znaka. Blago njima!

HOROSKOP LJUBAVNIH PROMJENA : -Mjesec August bit će SJAJAN za rođene u OVA 2 znaka. Blago njima!

8 kolovoza, 2023 0 By Admin

Položaj planeta silno pogodoje ovog mjeseca nekim znacima zodijaka. Najviše im pogoduje na planu ljubavnog života. Ljubavni život bit će pod zaštitom zvijezda gotovo do samog kraja mjeseca…

 

OVAN

Horoskop ljubavnih promjena: Naredni period će vam pogodovati na svim segmentima života, a posebno kada je riječ o ljubavi i ljubavnom životu. Ovo će za vas biti gotovo savršeni dani i dani kakve si samo poželjeti možete. Iako ne bi trebali imati nekih nepredviđenih situacija uopće, ipak ljubav je pod najvećom zaštitom planeta.

Za slobodne pripadnike ovog znaka će ovo biti povoljno razdoblje jer ste konačno položili sve prioritete, želje i planove i sada se možete mirno prepustiti da vas život vodi. Sada se možete prepustiti da vas ljubav vodi, započeti novu vezu i graditi svoj ljubavni život.

Niste osoba koja mora imati partnera u ljubavi, ali isto tako niste ni onaj tip osobe koji može dugo biti sam. Što se tiče ljubavne budućnosti, imat ćete dvije opcije. Moći ćete započeti vezu sa osobom koja je tek nedavno ušla u vaš život. Osim toga, također ćete moći obnoviti staru ljubav i vratiti bivšeg partnera.

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, za vas će ovo također biti vrijeme koje će vam pogodovati na planu ljubavnog života. Tokom narednog perioda ćete učvrstiti postojeću vezu, zbližiti se sa partnerom, te vas neko vrijeme ljubavni problemi neće zadesiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako za slobodne, tako i za one u vezi, ovo će biti savršeni dani za ljubav, za nove veze, bivše veze, a postojeće veze će se popeti za nekoliko razina prema boljem i pronaći sretniju zajedničku budućnosti.

BLIZANCI

Turbulentan period je iza vas, ali tokom bliske budućnosti mnoge stvari u vašem životu će se promijeniti ka boljem, posebno na planu ljubavnog života. Naredni period će vas planeti zaštiti, a problemi će vas uspješno zaobilaziti. Najviše uspjeha će vam donijeti ljubavni život, a sreća u ljubavnom životu vam je prijeko potrebna.

Za pripadnike koji nisu u vezi ovo će biti savršen period za započeti nove ljubavne veze. Društveni život postat će vam dosta bogatiji. Vi ćete se osjećati više nego dobro. Zračit ćete pozitivnom i biti nabijeni energijom i elanom. Vaše samopouzdanje će također dobiti na kvaliteti i jednostavno nećete se libiti ničega, jer ćete vjerovati u sebe.

Sa takvim stavom rezultati jednostavno ne mogu izostati. Upoznat ćete dosta novih lica, a jedno lice će vam biti posebno zanimljivo. Nećete se ustručavati odmah krenuti u osvajanje, jer ćete vjerovati u sebe i nećete se plašiti čak ni poraza.

No vaše osvajanje će biti uspješno, jer ćete dobiti onakav odgovor kakav baš želite. Tokom narednog perioda započet ćete ljubavnu vezu i pronaći sreću kraj te osobe.

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi će ovo vrijeme također vrlo pogodovati. Došlo je do velikog udaljavanja partnera. Neke veze su čak i završile, možemo reći privremeno. Zašto privremeno… Zato što će upravo u ovom razdoblju mnoge partneri koji su sada razdvojeni, ponovo naći sreću jedno pored drugog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni koji su zajedno, ali kao da nisu će također srediti svoje ljubavne odnose i shvatiti da su to bile samo prolazne napetosti, problemi, udaljavanja i da im je mjesto jedno kraj drugug.