Ovo će samo OŠTRI UMOVI ZNATI RIJEŠITI! Tko zna!?

Ovo će samo OŠTRI UMOVI ZNATI RIJEŠITI! Tko zna!?

30 srpnja, 2021 0 By Admin

Redoslijed izvođenja računskih operacija je množenje i dijeljenje, a nakon toga ide zbrajanje i oduzimanje. Također trebate paziti i na ono što je u zagradi, jer to uvijek ima prednost o odnosu na ostalo. Podjestit ću vas da i svaki broj koji se množi sa nulom, u konačnici  daje rezultat nulu.

Za ovu vrstu zabave i zadatka, potrebno je znanje, što nije slučaj i za ostale zabavne igre koje vam pripremam.Za skrivalice vam nije potrebno znanje dok za ovaj zadatak je. Zadatak je prilično težak i kompliciran i nećete ga baš tako lako i brzo moći riješiti. Za ovaj zadatak bit će vam potrebno dosta vremena, razmišljanja i upornosti.

Neki ga neće moći riješiti jer je prilčno težak. Neki će naravno moći. Uvijek ima onih kojima je lagan i onih kojima je težak. Uzmite dio svog vremena i zabavite se sa ovim. Ako ne uspijete, moći ćete saznati riješenje jer ja svaki puta na kraju napišem riješenje zadatka.

Oni koji riješe i pogode, moći će isto tako provjeriti da li su točno riješili. Zadatak je težak, ali ne toliko da ga nitko neće moći riješiti. Uvijek ima onih koji mogu i onih koji ne mogu.

Sada ću vam napisati riješenje zadatka…

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Točan rezultat današnjeg matematičkog zadatka je:

1

Jeste li i vi dobili 2 za riješenje? Znam da jeste, većina je sigurno znala točno riješiti. Jel vam zadatak bio težak ili lagan? Koliko vam je bilo potrebno vremena da ga riješite. Jeste li znali riješenje prije nego ste pročitali riješenje koje sam ja napisala? Pišite svoja riješenja u komentare na fb stranici i podijelite ih sa drugima isto kako i drugi dijele sa vama. Uskoro očekujte još ovakvih zadataka.

Na slici je napisano riješenje zadatka

Stranice: 1 2