ASTRO PROGNOZE za AUGUST za SVE znakove!

ASTRO PROGNOZE za AUGUST za SVE znakove!

27 srpnja, 2021 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U narednom periodu malo zakočite i držite sami sebe pod kontrolom. Prije nego se odvažite nekoj reakciji, udahnite duboko i na kratko razmislite da ne bi požalili zbog rečenog ili učinjenog. To se odnosi i na ljubavni i na poslovni život,a ništa manje ni na društveni. Vaše ishitrene reakcije mogle bi vam stvoriti probleme i narušiti neke odnose.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ljubavni život već neko vrijeme ne funkcionira kako treba. Sukobi, ljubomora, provokacije i netolerancija je ono što vas najviše prati. Pokušavate spasiti vezu, a u tome vam dosta i zvijezde pomažu. U narednom periodu stabilizirat ćete svoje odnose na neko vrijeme, no problem neće nestati i opet će izbiti na površinu. Upravo zbog toga što prije riješite probleme, a najbolje da za to iskorisite ovaj period u kojemu će se vaši odnosi smiriti. Otvorit će vam se prilika za novi početak.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Koliko god vi htjeli, tražili, trudili se, željeli, a i ljutili se, jednostavno to ne dopire do vašeg partnera. Upravo zbog toga zakočite i pustite da se situacija odvija spontano. Forsiranjem ništa nećete postići. Pričekajte neko bolje vrijeme ili još bolje, pričekajte da vaš partner djeluje. Djelovat će ako mu je stalo, a ako nije, onda ozbiljno razmislite što ćete dalje poduzeti. Posvetite se poslu i drugim stvarima i zaokupite sebe i svoje misli nečim drugim.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vaše strpljenje je pri kraju. Vaše strpljenje je na rubu i nećete još dugo moći šutke trpiti određene situacije i određene ljude. Šutiti partneru, šutite na poslu i trpite. Zvijezde savjetuju da pokušate u mirnom tonu prije nego vas obuzme ljutnja, riješiti sa partnerom probleme i nesuglasice. Što se poslovne situacije tiče, obratite se nadređenima. Bolje da se tako problem riješi nego da ga vi riješavate.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vama će konačno nakog težeg perioda doći vrijeme opuštanja i olakšanja. Zvijezde će biti na vašoj strani i pratit će vas uspjeh i na poslovnom planu i na ljubavnom. Zabilježit ćete upjehe, riješiti dio problema, a i mogle bi vam se ostvariti i neke želje. Pratit će vas sretna zvijezda, a problemi će vas zaobilaziti.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Zvijezde su vam vrlo naklonjene kada je u pitanju ljubav. Ako ste imali bilo kakve dileme ili sumnje, one će definitivno nestati. Međusobni odnosi vidno će se popraviti, a i sam stav vašeg partnera prema vama. Ući će neki novi ljudi u vaš život koji će imati nekakvu vrstu očekivanja od vas. Usluga, pomoć ili slično.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Za vas će ovo biti period odluka i to velikih odluka. Od vas će se očekivati da donesete određene odluke na planu vašeg ljubavnog života, a prije toga morate sami odlučiti što zapravo želite. U zbunjujućem ste periodu i po pitanju mnogih stvari ne znate kako da se postavite. Također ćete trebati donijeti odluke i kada je o poslovnom životu riječ. Otvorit će vam se nova poslovna prilika. Savjetujemo da se ne zalijećete, te da dobro provjerite točnost informacija koje ćete dobiti.

Stranice: 1 2