Sa OVA 3 znaka je LJUBAV KAO PRAVA MALA BAJKA! Oni su KRALJEVI horoskopa, a kada vole, VOLE NA POSEBAN NAČIN!

Sa OVA 3 znaka je LJUBAV KAO PRAVA MALA BAJKA! Oni su KRALJEVI horoskopa, a kada vole, VOLE NA POSEBAN NAČIN!

18 srpnja, 2021 0 By Admin

BIK

Za ovaj znak mnogi ljudi kažu da su veoma neodlučni. To je istina jer su jednostavno takvi. Oni se uvijek pokazuju u onakvom svjetlu u kakvom zaista i jesu. Nikada se ne pretvaraju da su nešto drugo. Te osobe su uvijek sigurne u ono što rade. Nikada nešto ne rade napamet ili samo da bi se iskazali. Uvijek sve prvo provjere prije nego li počnu neki svoj novi ,,projekt” .

U ljubavi su jako maštoviti. Ne dopuštaju da se njihov partner osjeća dosadno ili da je svaki dan isti kao prethodni. Oni sa svojom ljubavi pomjeraju granice. To ih čini sretnima jer usrećuju voljenu osobu. No i partnera to čini sretnim jer je uvijek nešto novo i nešto drugačije.

Osobama koje su sa ovim znakom u sreći nikada nije dosadno. Uvijek postoji nešto novo što će ih iznenaditi i povećati im dozu sreće. Za partnerovu sreću su spremni napraviti gotovo sve. To im je jedna od bitnijih stvari u njihovom ljubavnom životu. Da je partner sretan i ispunjen.

 

 

JARAC

Mnoge osobe su ovo rekle. Ljubav sa ovim znakom izgleda kao san. Mnogi to opisuju da je ta ljubav kao san, prepun sreće kojeg sanjate svakoga dana. Oni imaju poseban dar. Svog partnera vole više od ičega. Paze na svaku sitnicu u ljubavi i ne dozvoljavaju da im se itko miješa u život.

Ta osoba nikada neće odustati od svoje veze. Nikada neće dobiti nagon da prevari svog partnera ili mu nanese bol na bilo koji drugi način. Oni traže samo poštovanje i ljubav, a zauzvrat daju sve što je u njihovoj mogućnosti. Spremne su omogućiti gotovo sve osobi koju vole.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek su spremne da partneru uljepšaju dan na što ljepši način. Svaki dan mora biti različit i bolji od prethodnog, jer ne dozvoljavaju da im u vezi bude svaki dan isti.

Stranice: 1 2