ASTRO PROGNOZE i ASTROLOZI otkrivaju što vas čeka do kraja godine! OVOG znaka čeka VELIKI NOVAC, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV

ASTRO PROGNOZE i ASTROLOZI otkrivaju što vas čeka do kraja godine! OVOG znaka čeka VELIKI NOVAC, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Astro prognoze: Do kraja godine pogodvat će vam poslovna atmosfera i sredina. Moguće da ćete poslovno i napredovati i dobiti povlašteniji položaj ili promaknuće. Međutim, obiteljska sredina sa sobom vuče neke probleme i sukobe. Morat ćete si bolje oraganizirati vrijeme i više vremena se posvetiti članovima obitelji kako se vaši odnosi ne bi narušili i udaljili. Moguće i da ćete se upustiti u malo veću kupovinu ili čak renoviranje postojećih objekata. Ljubav će biti stabilna uz povremene trzavice, no ništa što bi ostavilo dublji trag na vaš odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo bi mogao biti savršen period za osobe rođene u vašem znaku. Uz malo više truda, vjere i neizbježnog samopuzdanja, mogli bi jako puno toga postići. Sve će vam ići od ruke, ali nemojte se previše opustiti i zanositi, jer i najmanja greška bi vam mogla vrlo zakomplicirati idealnu situaciju. U krugu obitelji, kao i u ljubavnim odnosima će vladati sklad i mir. Financijska situacija bi trebala biti bolja nego je sada. Pokažite mudrost i izdignite se iznad ostalih ljudi, jer neće vam svi pristupati sa dobrim namjerama. Na vama je da prepoznate one koji će pokušati manipulirati sa vama.

 

 

BLIZANCI

Nastupit će period koji će vam pogodovati sa svim planovima života. Zvijezde će vas štititi i pomoći vam da uspješno savladavate sve probleme koji se nađu pred vama.  Ipak, krajem godine moguća je financijska kriza, pa je potrebno da pravilno trošite novac i ne ulažete novac u one stvari koje vam nisu prijeko potrebne. Kraj godine također donosi i zategnute obiteljske i ljubavne odnose zbog kojih bi se vaši odnosi mogli narušiti, ali je trajno. Moguća je čak i ljubavna avantura koja neće potrajati i koja će vam samo razočarenje donijeti.

 

 

RAK

Specifične su astroprognoze za ovaj znak što se tiče perioda do kraja godine. Dok će jedni nizati velike uspjehe, drugi će doživjeti totalni kolaps i raspad sistema. Puno toga ovisi o vašem datumu rođenja, kao i onome što ste u podznaku. Ipak ono što je zajedničko svima je povoljna ljubavna situacija, kako za one u vezi, tako i za slobodne, jer će velik broj slobodnih zaploviti u ljubavnu vezu, pa čak i brak. Onaj dio kojima će zvijezde biti naklonjene mogu očekivati i novčani dobitak. Onaj drugi dio morat će se vraški potruditi za svaki uspjeh. Ali dobra vijest je da će i oni sam kraj godine ipak završiti povoljno, iako će morati uložiti puno rada i truda.

 

LAV

Ostatak godine donosi vam kroničan nedostatak vremena za sve, a posebno za obitelj i ljubavnog partnera. Fokus će vam biti na posao i izvršavanje poslovnih obaveza, zbog čega će vam trpiti obiteljski život. Samim time i opće stanje organizma bit će narušeno, jer ćete konstantno biti izloženi stresu. Morate ostati mudri i ne donositi ishitrene odluke, jer svaka greška bi mogla još vise zakomplicirati već ionak tešku situaciju.

 

 

DJEVICA

Povoljno razdoblje je pred vama u kojemu će dominirati mir i sklad, kako u obiteljskim odnosima, tako i u prijateljskim i ljubavnim. Ovo će također biti vrlo povoljno razdoblje za riješavanje starih nesuglasica i problema sa bliskim ljudima ukoliko ih imate. Što se tiče financija, financijska situacija će biti stabilna, ali ne toliko stabilna da bi se upuštali u neke adaptacije, kredite ili veće kupovine.

 

 

VAGA

Do kraja godine uspjet ćete nadvladati serije loših stanja i raspoloženja. Nastupit će jedan stabilniji period u kojem ćete se općenito osjećati bolje. Društveni život postat će bogatiji, kao i prisniji odnosi sa članovima obitelji. Ljubavna i poslovna situacija bit će poprilično promijenjiva. Zvijezde će vam servirati razne izazove sa kojima ćete se morati znati izboriti. Mnogo toga će vam zapravo pogodovati, samo ćete morati znati prepoznati način kako da izvedete situaciju u svoju korist.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ŠKORPIJA

Ostatak godine će vam pogodovati više nego prethodni dio ove godine. Obiteljske i prijateljske veze će se znatno učvrstiti. Zdravlje će vas služiti dobro, ali morate biti oprezni, osluškivati svoje tijelo i pratiti sve eventualno nastale promjene. Ukoliko primjetite neke promjene, nemojte ih zanemariti, nego se javite liječniku. Svakako ćete morati biti na oprezu i nećete si smjeti dozvoliti da se opustite, jer bi mogli doživjeti izdaju veoma bliske osobe.

 

STRIJELAC

Ostatak godine će vam pogodovati i donijeti vam brojne uspjehe, ukoliko vam se ne omakne nekakva kardinalna greška. Suočit ćete se sa raznim pozitivnim promjenama, kao i poslovnim prilikama koje će vam nuditi čak i promjenu zaposlenja. Svaka promjena bi vam mogla donijeti samo dobro. Isto tako obećavajuća je i bolja financijska situacija. Ipak, sam kraj godine donosi i jedno razočaranje kao posljedica greške sa samog početka godine.

 

 

JARAC

Ostatak godine za vas će biti u znaku dobroga, ali dosta toga će ovisiti isključivo o vama, vašim reakcijama i potezima. Zvijezde će biti uz vas i nagraditi vas za sva dobra djela koje ste činili u posljednje vrijeme. Ipak, određene poteškoće i problemi bi se mogli javiti i u krugu obitelj, ljubavi, ali i u poslovnoj sredini. Prije nego reagirate, dva puta razmislite. Dosta toga ćete moći izbjeći ako pristupite problemima hladne glave. Jednostavno, klonite se sukoba i svih takvih situacija i uklonite sve vanjske faktore koji utječu na odnose sa bliskim ljudima.

 

 

VODOLIJA

Za pripadnike ovog znaka, ostatak godine mogao bi biti prilično stresan na emotivnom planu, dok ćete na poslovnom planu znatno napredovati, te će vam nadolazeće vrijeme vrlo pogodovati. Sve nastale poslovne probleme ćete sa lakoćom riješavati. Moguće su i nove poslovne ponude, promjena zaposlena i poslovna putovanja. Financijska situacija također će postati stabilnija. Međutim, kraj godine vam donosi emotivnu krizu koja će biti posljedica situacija i osoba vezane za vašu prošlost. Ne dozvolite da vam to utječe na sadašnjost i budućnost, jer bi se vrlo lako stvari mogle zakomplicirati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Do kraja godine vaša motivacija će znatno pasti. Samim time to neće biti pogodno vrijeme za pokretanje vlastitog posla, pa čak ni promjene radnog mjesta ukoliko ste imali tako nešto u planu. Radije se koncentrirajte na postojeći posao i izvršavanje radnih obaveza, jer se u tome već snalazite. Financijska situacija će biti stabilna, ali ovo vrijeme također neće pogodovati za veće investicije, ulaganja, zajmove ili kredite. Prijateljske i obiteljske veze će se učvrstiti. Ako je i bilo kakvih sukoba, do kraja godine ih neće više biti. Ipak, kraj godine donosi i jedno razočaranje bliske osobe. To može biti prijatelj, susjed, član obitelji ili slično. Shvatit ćete da su mnoge riječi bile samo maska. Zbog toga ćete se osjećati prilično frustrirani i nemoćni.