LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

22 lipnja, 2021 0 By Admin

JARAC (22.12. – 20.01.)

Određene poteškoće u ljubavnom životu nećete moći izbjeći. Koliko god da se vi trudite, ako nije obostrana želja da se odnos popravi, tada će uspjeh izostati. Međutim, ništa što nećete riješiti pozitivno na obostrano zadovoljstvo. Većina vremena narednog perioda ipak će biti obilježena skladnim i dobrim odnosima. Povremene tubulencije i napetosti nećete moći izbjeći, no oni neće ostaviti značajan trag na vaš ljubavni život.

Slobodni pripadnici ovog znaka će doživjeti ljubav na prvi pogled. Srce će im doslovno biti ukradeno. Neće se moći oteti dojmu osobe koja je ušla u njihov život. Naoružat će se šarmom i krenuti u pohod osvajanja srca.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Imat ćete određene sumnje u partnera, no nećete biti sigurni, pa iz toga razloga nećete potezati tu temu, a još manje da optužujete partnera. Ipak, to vam neće dati mira i bit će neko vrijeme vaša glavna preokupacija. Vrijeme će pokazati da je vaša zabrinutost i sumnja bila pogrešna što je u konačnici i dobro. Međutim, kroz vaše istraživanje, ipak ćete otkriti određene stvari koje vam je voljena osoba prešutila i zatajila. No to neće biti ništa toliko značajno i strašno da bi iz toga radili problem. Uz manje nesuglasice i nervozne epizode, naredni period što se ljubavnog života tiče, bit će vam prilično stabilan.

Slobodni pripadnici još uvijek pate za bivšom ljubavi. Velik broj osoba ovog znaka će pokušati novom ljubavi zamijeniti i nadomjestiti staru ljubav, ali će se pokazati da je to bio pogrešan korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Naredni duži period bit će miran i staložen što se ljubavnog života tiče. U ljubavi će vladati potpuni sklad i razumijevanje. Protekli period nije bio na zavidnom nivou, a iz toga ste obostrano izvukli zaključak da neke stvari morate promijeniti u vezi. Vaša i partnerova volja za boljim životom jako će doći do izražaja u narednom periodu. To će ujedno biti dokaz jedno drugome da vas veže ljubav i da vam je zajednička sreća veoma bitna. Vaš sklad i mir pokušat će narušiti jedna osoba koja će svojim intrigama i lažima pokušati unijeti nemir i nepovjerenje u vaše ljubavne redove, no u tome neće uspjeti. Vrlo brzo će biti razotkrivena i jasna će biti njena namjera.

Slobodni pripadnici ovog znaka nemaju prevelika očekivanja od narednog vremena. No mogli bi se vrlo lako iznenaditi, jer će ipak upoznati zanimljive osobe i ostvariti prijateljstva, a ta prijateljstva bi se mogla pretvoriti u ljubav.

Stranice: 1 2 3 4