LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

22 lipnja, 2021 0 By Admin

RAK (22.06 – 22.07. )

Puno pažnje ćete posvećivati partneru, ali imat ćete osjećaj kao da vi ne dobijate istom mjerom nazad. Zbunjivat će vas partnerovo ponašanje, jer ćete vidjeti da nešto nije u redu. Vaš partner neće imati volje reći što ga muči. Pokušat ćete izvući, ali nećete uspjeti. U vama će se javljati razne sumnje, pa i ljubomora. Počet ćete više kontrolirati partnera. Ubrzo će se ispostaviti da su vaše sumnje bile posve neopravdane. Vaš partner vas nije htio zamarati jednim problemom, jer je to htio riješiti sam. Osim toga, period će biti u znaku ljubavi. Naredni period donijet će vam mnogo sretnih ljubavnih trenutaka kao i dokaza o iskrenoj ljubavi.

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka će posve neočekivano i neplanirano u prijateljstvu vidjeti ljubav. Vrlo vjerojatno da ćete sa osobom sa kojom ste prijatelj ostvariti ljubavnu vezu.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Naredni period bit će u vam u znaku nervoze. Jednostavno imat ćete manjak strpljenja za sve, pa tako i za partnera. Reagirat ćete i na ono na što treba i na što ne treba. Iz ničega ćete biti u stanju napraviti ogormnu svađu koja će se odužiti i na nekoliko dana. Partner će tolerirati vaše stanje neko vrijeme, ali kasnije će vam se početi suprostavljati. Sreća vaša pa to stanje neće potrajati predugo. Vaše stanje bit će prolazno, a partner će rado prihvatiti vašu ispriku. Ako to izuzmeno i osim toga, većih ljubavnih problema nećete imati. Bit ćete maksimalno posvećeni jedno drugom i pratit će vas sretni trenutci.

Slobodnim pripadnicima ovog znaka se sviđa jedna osoba, ali problem je što ta osoba nema iste osjećaje prema vama. Ipak, vaši odnosi će dobiti na kvaliteti i postati bliskiji. Vrlo lako je moguće i da započnete vezu.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Naredni period vremena zaista će vam biti samo u znaku ljubavi. Nakon raznih turbulencija, dolazi period kada jedostavno nećete imati razloge ni za manje nesuglasice, a kamoli za velike svađe. Jedno drugom bit ćete podrška i znat ćete prepoznati ona stanja kada partneru treba veća količina pažnje. Ništa manje od toga nećete ni vi dobijati. U narednom periodu međusobno ćete se zbližiti i postati bliskiju. To će vam oboma biti od velike važnosti jer u proteklom periodu ste se zbog utjecaja problema i briga udaljili bili jedno od drugog. Sretan period je pred vama.

Slobodni pripadnici ovog znaka u narednom periodu upoznat će osobu sa kojom će ostvariti ljubavnu vezu. Srce će vam opet kucati u ritmu ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4