HOROSKOP ZA PRVE DANE LJETA za SVAKI znak!

HOROSKOP ZA PRVE DANE LJETA za SVAKI znak!

19 lipnja, 2021 0 By Admin

LAV

Poslovni život vam zadaje brige bez obzira koliko rada ulažete i koliko se trudite da ostavite što bolji dojam. Dobar ste radnik, ali malo tko to cijeni, vidi i primjećuje. Posustajete i smatrate da vaša budućnost nije na tom radnom mjestu. Već neko vrijeme razmišljate o novom poslu. Međutim, u narednom periodu sav vaš trud će se ipak isplatiti, jer će vaši naređeni uvidjeti koliko kvalitetno obavljate svoj dio posla i financijski vas nagraditi, a čak možda i promaknuti na višu funkciju.

 

 

DJEVICA

U narednom periodu za probleme i brige vi nećete znati. Pred vama je jedan lijep period u kojemu će se sve odvijati baš onako kako želite. Sreća zvijezda će vas pratit i u poslovnom životu i u ljubavnom životu. Poslovni život će vam donositi više uspjeha i novca. U ljubavnom životu riješit ćete kompromisom veliki problem koji vučete još od prije.

 

 

VAGA

Na poslovnom planu sve će vam polaziti za rukom i onako kako želite. Konačno jedan period vremena u kojemu će vas problemi zaobilaziti, a situacija će se odvijati u vašu korist. Moguće je da ćete biti i unaprijeđeni i dobiti jednu posve drugu poslovnu funkciju. To sa sobom donosi daleko manje rada, ali više odgovornosti, kao i više novca. Ljubav će vam donijeti trenutke u kojima ćete shvatiti koliko ste zapravo voljeni.

 

 

ŠKORPIJA

Već neko vrijeme imate određene sumnje u partnera, ali ništa niste poduzimali jer niste sigurni jer nemate nikakvih dokaza osim vaše sumnje. U narednom periodu saznat ćete istinu, ali ta istina neće biti u skladu sa vašim sumnjama, nego baš naprotiv. Saznat ćete da su vas drugi naveli da sumnjate u voljenu osobu i da ništa od toga nije zapravo istina. Poslovni život će vam donijeti jednu novu poslovnu ponudu koju ipak nećete prihvatiti, jer vam mnogo toga neće odgovarati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3