LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

16 lipnja, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Oni u vezi mogli bi imati harmoničan ljubavni period ukoliko ne budete dozvolili da vaš ponos i inat pobijedi i ispriječi se između stabilnog odnosa i zategnutog odnosa. Razum vam govori da trebate zažmiriti na neke stvari, ali se onaj drugi dio vas koji je tvrdoglav buni na tu odluku.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Kraj mjeseca neće donije neke bitnije promjene u vašem odnosu. Vaše raspoloženje će biti prilično promijenjivo, pa bi vam neke sitnice mogle smetati koje vam inače ne smetaju. Vašem partneru nedostajat će strpljenja i tolerancije. Situacija bi se mogla razviti u svađe.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Slobodnim pripadnicima ovog znaka smiješi se susret koji će u mnogim slučajevima kada je ovaj znak u pitanju, završiti ljubavnom vezom. Oni koji su u vezi, imat će lijep i harmoničan ljubavni period u kojemu će vladati obostrano razumijevanje koje će biti više izraženo nego što je to uobičajeno. Razloga za sreću i zadovoljstvo će definitivno biti.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš partner je počeo sumnjati u vaše osjećaje, a vi malo toga radite da ga uvjerite da griješi. Nekada nije samo dovoljno reći “griješiš”, nego je potrebno to i pokazati. Vi ste u fazi u kojoj vas muče neke stvari, pa možda djelujete hladnije nego inače, a upravo je zbog toga vaš partner počeo sumnjati u vaše osjećaje. Pripredit će vam situaciju u kojoj će vas navesti na ljubomoru u čemu će i uspjeti. Bit će mu to dovoljno da shvati da je pogriješio po pitanju vaših osjećaja.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U vaš ljubavni život upetljat će se treća osoba, ili  će se pokušati upetljati. Netko vama blizak, prijatelj ili obitelj. Bitno je da ne padnete po ničiji utjecaj i sami svojom glavom donosite odluke. Slobodni pripadnici ovog znaka uplovit će u ljubavne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ljubavni život u zadnjim danima mjeseca donijet će vam neke tužne trenutke. Partner će vas rastužiti nečime, a to nećete dobro podnijeti. Počet ćete razmišljati o nekim drastičnim potezima. No, kako vama i dolikuje, nećete brzati sa odlukama, pogotovo ovakvim.

Stranice: 1 2