LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

Najveće ljubavne promjene desit će se OVIM zodijacima – Jedni će biti PRESRETNI, dok neki neće moći izbjeći RAZOČARANJE…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaš zodijak je u znaku ljubavi i kada je ljubav u pitanju, ono što možete očekivati je ljubav i jedino ljubav. Imat ćete brojne sretne i lijepe zajedničke trenutke i trenutke pune sreće. Toliko malo će biti potrebno da se uzvisi ljubav i pojačaju osjećaji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Iza vas je jedan prilično težak period u kojemu nisu vladali skladni odnosi, no zadnjih dana u mjesecu to će se promijeniti. Iza vas će ostati svi problemi, jer ćete ih uspješno savladati u narednom periodu, a onda će nastupiti jedan lijep i harmoničan period.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Kraj mjeseca će vam neće proteći u najboljem raspoloženju zbog nekih događanja. Partner će vam biti puna podrška, zaštita i pokazat će razumijevanje. U vašim očima to će biti nešto što će vas usrećiti, jer će to biti pokazatelj ljubavi u onim trenutcima u kojima vam je potrebna briga i pažnja.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ljubavni period do kraja mjeseca bit će buran, ali ništa što bi moglo ostaviti ozbiljne posljedice na vašu vezu. Možemo to nazvati kao slatke svađice koje će se desiti, a nakon pet minuta ćete već zaboraviti da ste se posvađali. Nemojte se iznenaditi ako tako bude i više puta na dan. Oni koji nisu u vezi upoznat će osobu sa kojom će razviti prisniji odnos.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vama ništa neće moći pokvariti raspoloženje u ostatku dana ovog mjeseca. Svoju vedru narav i duhovitost unosit ćete u svoj ljubavni  život, a to će se pozitivno odraziti i na partnera. Imat ćete brojne lijepe, a i zanimljive situacije na obostrano zadovoljstvo.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Zadnji dani ovog mjeseca bit će u znaku ljubavi i vaš ljubavni odnos i vezu podići na jednu višu i kvalitetniju razinu. Razumijevanja, tolerancije i međusobnog uvažavanja neće nedostajati. Sve prepreke, ako ih uopće bude, uspješno ćete riješiti bez tenzija ili svađe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top