HOROSKOP do 7. augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK promijenit će život OVOG znaka, a OVAJ znak će PROBLEME POSLATI u PROŠLOST i UŽIVATI!-/

HOROSKOP do 7. augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK promijenit će život OVOG znaka, a OVAJ znak će PROBLEME POSLATI u PROŠLOST i UŽIVATI!-/

1 veljače, 2022 0 By Admin

OVAN

Bez nekog posebnog razloga osjećat ćete se dobro, sretno i zadovoljno. Jednostavno vam nitko neće moći narušiti zadovoljstvo koje osjećate. Naredna sedmica također će biti u znaku ljubavi i provedenih lijepih zajedničkih trenutaka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Poslovna sreća će vam biti nadomak ruke. Na vama je samo da prepoznate priliku koja će vam se ukazati i naravno da ju iskoristite na najbolji mogući način. Narednih dana životni standard bi vam vrlo lako mogao postati daleko bolji i sa dosta uvećanim financijskim sredstvima.

 

 

BLIZANCI

Kolo sreće se okreće, a vaše kolo će se okrenuti na jedan veliki novčani dobitak. Nećete ni sami moći vjerovati koliko sreće imate, jer niste jedan od onih kojima nešto “pada s neba”. Sreća vam je suđena i zagarantirana. Uživajte.

 

 

RAK

Naredna sedmica neće započeti dobro, jer će si neke osobe dati za pravo da se direktno miješaju u vaš život i analiziraju vaše odluke. Koliko god ćete pokušavati ostati smireni, ipak nećete uspjeti, nego ćete svakome pokazati njegovo mjesto. I to je u redu. Poslovni život donosi stres, ali zato ljubav donosi sretne zajedničke trenutke.

 

 

LAV

Naredna sedmica će vam donijeti dugo očekivane uspjehe i vijesti, ali isto tako kada je o ljubavi riječ, ljubav bi vam mogla donijeti i neka manja razočaranja. Poslovni uspjeh ćete zabilježiti i biti nagrađeni ili financijski ili promaknućem, no ljubav donosi nesuglasice, ali ništa što nećete riješiti do kraja sedmice.

 

 

DJEVICA

Poslovna situacija naredne sedmice donosi razriješenje velikih dilema, ali i problema. Bit ćete zadovoljni, jer će se situacija odvijati u vašu korist. Osim toga, na to dugo čekate, a sada su zvijezde odlučile da je upravo sada vrijeme za velike promjene. Ljubav će početkom tjedna donijeti napetosti, no već od sredine sedmice će se napetosti smiriti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2