VAGA – Mjesečni horoskop za JUN – SREĆA će vam biti vjerni pratioc, VRLO USPJEŠAN mjesec je pred vama!

VAGA – Mjesečni horoskop za JUN – SREĆA će vam biti vjerni pratioc, VRLO USPJEŠAN mjesec je pred vama!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

KARIJERA

Na poslu će možda biti novih izazova. Položaji planeta u početku mogu izgledati surovi, ali svojim marljivim radom i odlučnošću marširat ćete naprijed bez problema. Nemojte se obeshrabriti, već učite na svojim pogreškama. Poboljšajte svoje vještine kako biste poboljšali svoje performanse. Možda ćete ovog mjeseca morati ispoštovati puno rokova, pa budite koncentrirani.

 

 

POSAO

Uspjeh ćete postići ako se usredotočite na posao. Proći ćete bolje od konkurencije. Naredit ćete svojim zaposlenicima da vrijedno rade ovog mjeseca. Postat ćete izvrstan vođa. Ali morate biti oprezni da u svom poslu ne izazivate sukobe ako ih ima. Za uspjeh vam je potreban dobar timski rad. Poštujte i upravljajte vremenom i novcem. Ovog mjeseca svoje ciljeve možete postići bolje u timu nego samo radom.

 

 

PROFESIONALCI

Prepreke na poslu možete svladati s lakoćom. Čak i u izazovnim situacijama nećete izgubiti smirenost, a ovog ćete mjeseca krenuti naprijed. Odlučni ste u tome da uspijete i izbjegnete neuspjeh, ali morate biti otvoreni za pogreške i doživjeti neke neuspjehe kao rezultat svojih pogrešaka. Šef će vam oprostiti i svidjet će mu se vaša iskrenost ovog mjeseca. Ako nešto ne funkcionira kako treba, recite mu to otvoreno, umjesto da to zadržite za sebe.

 

ZDRAVLJE

Ovog mjeseca neće se pojaviti nikakvi veliki zdravstveni problemi, ali pratite svoje zdravlje jer ćete vjerojatno biti pogođeni ogromnim stresom na poslu. Najbolje je obavijestiti svog liječnika i uzimati sve lijekove koje je on / ona propisao. Učinite neke kućne lijekove poput joge i meditacije i uzmite umirujući biljni čaj za opuštanje. Pripazite na svoje prehrambene navike. Uravnotežena prehrana može smanjiti razinu stresa povećavanjem vaših sretnih hormona.

 

 

STUDENTI

Početkom mjeseca distrakcije vas mogu spriječiti da dobro učite i položite ispite. Ali uz pomoć snage volje, moći ćete se usredotočiti na svoje studije i raditi dobro. Započnite s davanjem manje vremena svojim hobijima i naučite sve pravilno u školi ili na fakultetu kako ne biste stresali prije ispita. Učite svakodnevno i redovito dovršavajte domaću zadaću jer je neophodno održavati motivaciju. Možda vam ide jako dobro u znanosti.

Stranice: 1 2