STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je mjesec POZITIVNIH PROMJENA i POMAKA na BOLJE!

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je mjesec POZITIVNIH PROMJENA i POMAKA na BOLJE!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

POSAO

Inteligentni ste  i volite se koristiti mozgom kada su poslovne odluke u pitanju. Ne dopuštate drugima da utječu na vas na bilo koju vašu odluku, a da pritom ne osiguraju da iza odluke stoje istina i činjenice. Ovog mjeseca mogu se uvrijediti neki od vaših kupaca koji mogu reći da nisu zadovoljni proizvodima, a kupac možda neće imati odgovarajuće dokaze koji potkrepljuju njegovu priču. Osim ovog malog događaja, ovaj mjesec može biti pozitivan i optimističan u  poslovanju.

 

 

PROFESIONALCI

Ovaj mjesec profesionalci eksperimentirat će i unijeti promjene. Prihvatit će promjene i s osmijehom krenuti dalje. Učinkovito će obaviti posao i dobiti dobre povratne informacije od starijih na poslu. To ih može učiniti emocionalnima. Mogu čak i putovati na poslu, što im može ići u prilog. Uložit će svoje vrijeme u svaki zadatak ovog mjeseca i postići dobre rezultate.

 

 

ZDRAVLJE

Mogu biti neki zdravstveni problemi, pa će potraga za savjetom od liječnika i uzimanje medicinskih lijekova biti mudar način da se to riješi. Iako ovog mjeseca možda nećete imati većih zdravstvenih problema, ako imate dugotrajnu bolest, morate biti više nego pažljivi prema svom zdravlju. Privremena rješenja nisu najbolji način rješavanja bilo čega u životu. Dobra prehrana može osigurati da ostanete zdravi. Ne konzumirajte bezvrijednu hranu i uzimajte puno zelenog lisnatog povrća. Izbjegavajte konzumiranje previše šećera i soli te masnih i začinjenih predmeta.

 

 

STUDENTI

Planetarni položaji na početku mjeseca sugeriraju da će studenti vjerojatno dobro proći. Studenti trebaju učiti na mirnom mjestu gdje im se ne odvlači pažnja i mogu ostati usredotočeni na studije. Ne postoje prečaci do uspjeha. Svaka nas pogreška može nečemu naučiti, zato se ne bojite pogrešaka. Stoga marljivo radite na postizanju svojih životnih ciljeva. Studenti koji pripadaju trgovini ili znanosti dobro će proći ovaj mjesec.

Stranice: 1 2