ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama su dani PROMJENA i IZAZOVA, ali svakako ćete biti ZADOVOLJNI!

ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama su dani PROMJENA i IZAZOVA, ali svakako ćete biti ZADOVOLJNI!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

FINANCIJE

Prilično ste upućeni u nekoliko ulaganja, a ovog mjeseca bliski prijatelj može potražiti vaš savjet o ulaganjima. Priliv novca bit će stabilan i čini se da sve ide u dobrom smjeru. Iako mjesec možda neće donijeti sjajne vijesti, svojom mudrošću sigurno možete izbjeći negativne stvari. Izbjegavajte velike troškove. Odgodite donošenje glavnih odluka o osobnim ulaganjima ovog mjeseca.

 

 

KARIJERA

Planetarni položaj početkom mjeseca pokazuje da će vas šef pohvaliti za vaš naporan rad i inovativne ideje, ali možda se suočavate s nekim izazovima ljubomornih kolega kojima se vaše ideje možda ne sviđaju, jer ne žele da uspijete. Možda će se trebati poštovati rokove u posljednjem trenutku. Možda ćete biti pod pritiskom, ali izbjegavajte ući u bilo kakav sukob sa svojim kolegama ili starijim osobama. Ako ostanete usredotočeni i držite svoje planove pod kontrolom, ne bi trebalo biti problema i bit ćete pohvaljeni za vaš trud.

 

POSAO

Ako se osjećate previše pod stresom, odmorite se od posla. Oni koji upravljaju vlastitim poslom mogli bi se suočiti s velikom konkurencijom svojih konkurenata. Da biste se natjecali, morate smanjiti svoju profitnu maržu. Ovo je jedan od načina da privučete više kupaca i svojim rivalima date do znanja da možete pobijediti. Ovog ćete mjeseca biti dobar planer i menadžer. Donijet ćete dobre odluke kako biste ostvarili veliku zaradu.

 

 

PROFESIONALCI

Pustolovni ste i volite istraživati ​​svoje skrivene talente. Ali vi ste i vrlo neovisni i ne možete raditi pod starijim godinama. Smatrate da možete nadzirati juniore, ali ne želite da ih nadgledaju vaši stariji. Bit ćete odlučni i usredotočeni na svoj posao. Možete postati hrabri i izvrsni u govoru, a također i vrlo kreativni. Ali ponekad, moramo biti pod nadzorom kako bismo mogli razumjeti vlastite nedostatke.

 

 

ZDRAVLJE

Pratite svoje zdravlje čak i ako se osjećate dobro. Ovaj mjesec morate paziti na probavni sustav. Mogu se dogoditi želučani poremećaji i probavni poremećaji. Hitna medicinska pomoć suzbit će problem i možete biti zdravi. Jedite zdravo i na kontrolni pregled kako biste kasnije izbjegli bilo kakve probleme. Inače, to će utjecati na vaš rad i može vam umanjiti uspjeh na poslu.

 

 

STUDENTI

Studenti će se dobro zabaviti, i što god studirali, mogu imati sreće u smislu da mogu dobiti ista pitanja na ispitima za koje su se dobro pripremili tijekom revizije. Fokus je jedina stvar koja će studentima pomoći da dobro posluju ovog mjeseca. Savjetuje se da uzmete podršku obitelji koja vas može voditi, podučavati i motivirati. Učiteljeve smjernice također će vam postati vrlo korisne ovog mjeseca.

Stranice: 1 2