JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Što god poželite, moći ćete i ostvariti. Idealni dani su pred vama!

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Što god poželite, moći ćete i ostvariti. Idealni dani su pred vama!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

KARIJERA

Planetarni položaj ovog mjeseca idealan je za dobitak i stabilnost povezane s karijerom. Početak ovog mjeseca možda nije dobar. Zahvalnost vašeg šefa je manja, ali pomoglo bi vam da budete mirni i imate strpljenja, a svoje talente i vještine pokažete svojim radom, a ne govorom. Vaša će vas mudrost spasiti ovaj mjesec i stvoriti kraljem na poslu.

 

 

POSAO

Osobe u ovom znaku imaju vrlo dobre osobine liderstva, a ovaj će mjesec uskoro izaći na vidjelo. Radit ćete dok ne padnete. Postavit ćete svoje ciljeve i naporno raditi na njihovom postizanju ovog mjeseca i ispuniti sve svoje ciljeve u svom poslu. Uspjeh možete postići dugoročno i zadržati ga ako imate jasnu poslovnu strategiju. Ovaj ćete mjesec izvrsno upravljati vremenom i novcem, tako da će vam reputacija i slava doći prirodno.

 

 

PROFESIONALCI

Grabite mogućnosti i praktični ste. Nećete preuzeti zadatak koji zvuči nepraktično. Zadatak koji će vam šef dati ovog mjeseca može se činiti nepraktičnim, pa morate razgovarati sa šefom i provjeriti može li ga biti izvršen. Riskirate, ali uz odgovarajuće znanje i brigu. Vaš šef neće vršiti pritisak na vas da započnete ovaj projekt ako mu možete objasniti zašto to ne bi uspjelo. Vaše savršeno upravljanje situacijom i marljiv rad mogu vas natjerati da dobijete priznanje.

 

ZDRAVLJE

Ovaj mjesec može vam donijeti veliku pozitivu. Vjerojatno ćete uživati ​​u dobrom zdravlju, osim manje prehlade koja vas može učiniti donekle slabima. No ovog se mjeseca nećete suočiti s velikim zdravstvenim problemima. Ako slijedite dobru satvičnu dijetu, možete se brzo oporaviti od prehlade, a možda neće biti potrebe ni za savjetovanjem s liječnikom. Izbjegavajte bezvrijednu hranu i alkoholna pića. Provjerite krvni tlak i izbjegavajte žestoke rasprave s kolegama i članovima obitelji.

 

 

STUDENTI

Položaji planeta ovog mjeseca bit će vam dobri. Međutim, uvijek se preporučuje držanje nastavnog plana. Revizija neposredno prije ispita nije korisna; trebali biste revidirati dnevne bilješke koje bilježite tijekom predavanja. Ovo će se pokazati ključnim za uspjeh na ispitima. Ometanje vas može udaljiti od vašeg cilja. Obraćanje pozornosti na studije jedini je način na koji možete uspjeti na svom studiju.

Stranice: 1 2