PERO je ispisalo TVOJU BLISKU BUDUĆNOST! – IZABERI jedno i saznaj kakva SREĆA TE ČEKA…

PERO je ispisalo TVOJU BLISKU BUDUĆNOST! – IZABERI jedno i saznaj kakva SREĆA TE ČEKA…

31 svibnja, 2021 0 By Admin

DRUGO PERO:

Vi se borite da ostanete jaki i snažni iako vas sa svih strana nešto lomi. Zadovoljni ste vi sa svime što imate i nemate, ali praznina koja je u vama, čini vas tužnom, jer nedostaje ono glavno, a to je ljubav.

Puno je tuge u vama jer se ne osjećate dovoljno voljeno. Jer nema nekog ko bi vam poklanjao dovoljno pažnje i brige koja vam treba i koju zaslužujete..

Kada bi to imali, puno lakše bi se nosili i sa ostalim stvarima, jer bitno je imati oslonac u životu i podršku, a prije svega bezuvjetnu ljubav. Ali ne bilo kakvu ljubav. Onu ljubav koja se osjeća u zraku i koja se osjeti čim se dva oka spoje.

Do kraja godine, sudbina vam je namjenila ljubav. Sreća se zamijeniti tugu i vaš život postat će puno sretniji. U vaš život ući će osoba koja će otjerati svu tugu iz vašeg srca i duše, a zamjenit će ju srećom.

Započet ćete ljubavnu vezu sa tom osobom koja će vam donijeti čarobne trenutke i onaj osjećaj koji vam nedostaje. Popunit će prazninu koja je vama. Vaš život će se promijeniti jer će te dobiti sve ono što vam treba i nedostaje.

 

 

TREĆE PERO:

Sudbina vam je do kraja godine namijenila ljubav. Ljubav vam je veoma bitna u životu. Bez ljubavi vaš je život nepotpun i sve da je sve drugo u najboljem redu, ako nema ljubavi vi ne možete biti posve sretni. Ljubav vam nije uvijek donosila sreću. Iako je bilo i lijepih i sretnih trenutaka.

Nedostaje vam onaj osjećaj pripadanja nekome u onom pravom smislu kada se osjeća ljubav između dvije osobe i kada nisu potrebne riječi da se osjećate voljeno.Ali u vaš život do kraja godine će ući ljubav koja će u vama probuditi one davno zaspale emocije i učiniti da se ponovo osjećate živom i voljenom osobom.

To će biti osoba koju vi poznajete. Možda bivši partner ili prijatelj-poznanik. Netko koga vi dobro znate. Možda netko prema kome već gajite emocije ali vam nisu uzvraćene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako god bilo, vašem čekanju na sreću i ljubav će doći kraj, jer ćete do kraja godine započeti lijepu ljubavnu priču.

Stranice: 1 2