MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

31 svibnja, 2021 0 By Admin

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Nemirnog ste duha kada je ljubav u pitanju. Ili uskačete iz veze u vezu ili podignete zidove, zatvorite se u svoj oklop i ne dozvoljavate nikome da vam priđe. Ljubav vam je potrebna u životu i  život vam nije potpun ako ljubav nemate kome davati. Isto tako ako ljubav ne primate. Ali, malo usporite i posložite neke kockice u životu. Pronađite neku sredinu. Idete korak naprijed-dva nazad. U vašem životu tijekom mjeseca pojavit će se jedna osoba. Neće to biti ljubav na prvi pogled, ali razvit ćete interes za tu osobu. Ukoliko ne budete sigurni u svoje osjećaje, zadržite prijateljeski odnos. Upravo iz tog razloga da to ne bude još jedna kratka veza u nizu.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vi prvo morate odlučiti sami sa sobom da li želite imati nekoga pored sebe ili ne. Na trenutke želite, ali onda se sasvim dobro nosite sa svojim slobodnim statusom. Ponekad vas ubija samoća, ali onda vam sasvim dobro paše samoća i ne možete zamisliti da bi nekome “polagali račune” i da netko ima kontrolu nad vašim životom. No,možda je tako i najbolje, jer ljubav će se desiti ili neće. Ako se desi, vi ćete to sasvim dobro prepoznati.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Iako nemate očekivanja od ljubavi, život će se potruditi da vam pokaže da nije zaboravio na vas. Tijekom mjeseca upoznat ćete jednu osobu na nekom skupu, proslavi, možda svadba ili nešto slično. Provest ćete dio večeri zajedno u ugodnom druženju. Vi ćete odmah osjetiti neke iskre, jer ćete imati jako puno sličnosti sa tom osobom. Isto tako imat ćete brojne teme o kojima ćete moći razgovarati sa istim stavom i istim mišljenjem. Među vama će se roditi ljubav. Zvijezde predviđaju da ćete tijekom mjeseca zaploviti u ljubavnu vezu koja će potrajati. Neće biti prolazna veza. Vaša sretna zvijezda kaže da ćete pronaći sreću.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Usamljenost vam najteže pada. Vi imate neopisivu potrebu za ljubavlju i partnerom. Da ljubav dobijate i da ljubav pružate. Smisao života vam je ljubav i bez ljubavi vi ne možete pronaći onu pravu istinsku sreću. Ponekad forsirate pa se razočarate. Ponekad ste prestatični i ništa ne radite po tom pitanju da bi pronašli svoju srodnu dušu. Ali previše vas sve to opterećuje. Tek kada se riješite tog negativnog osjećaja koji je u vama i tek kad se riješite opterećenja, onda će postojati veća šansa da nekoga imate. Riješavanjem negativnosti drugačije ćete zračiti prema okolini, blistat ćete i prenostiti to na druge. A to onda sasvim drugačije u nečijem oku izgleda.

Stranice: 1 2 3