MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

31 svibnja, 2021 0 By Admin

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Iako sada mislite da nema te sile da vas vrati bivšem partneru, život će se potruditi da vam dokaže da nije sve baš tako. Bez obzira koliko vam je ta veza donijela tuge, boli i razočaranja, prava istina je da ako zanemarite ljutnju i tugu, da vi ipak i dalje volite vašeg bivšeg partnera. Neke ljubavi se prekinu, ali i dalje u srcu žive. Neke ljubavi je nemoguće iščupati iz srca ma koliko se trudili. Vaša bivša ljubav će htjeti obnovit sa vama vezu. Na sve načine će se truditi da vam dokaže da zna gdje je i koliko griješio. Tražit će novu šansu i mogućnost da vas usreći. Iako možda sada ne vjerujete u to, vi ćete se vratiti bivšem partneru i nećete pogriješiti.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ako vas je odobila osoba koja vam se sviđa, ne mora značiti da je to kraj svega. Možda želi više pažnje i veći dokaz da su vaše namjere iskrene i da sevaše namjere temelje na emocionalnoj osnovi. Ukoliko toj osobi nije do prolazne avanture i neke veze koja se neće zasnivati na emocijama, onda će vas odbiti. Potrudite se, pokušajte još jednom, nemate što za izgubiti, ali dobiti itekako možete. Zaboravite na ego i ponos. Borite se za ono što želite pod svaku cijenu. Vaša karakteristika znaka je borbenost. Neka ne bude iznimka u ovom slučaju.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

To što vučete ožiljke prošlosti i ljubavnih razočaranja, ne smije značiti da budete posve razočarani u ljubav i da izgubite vjeru u ljubav. Isto tako, ako ne radite ništa po tom pitanju, ljubav neće pasti sa neba. Za sve se sami morate izboriti, pa tako i za ljubav. Nabacite par kapi omiljenog parfema i najdražu košulju, naoružajte se sa samopouzdanjem i krenite u akciju. Pogledajte se u ogledalo tako skockani i vidjet ćete da ćete se  odmah osjećati bolje i samouvjerenije. Vi ste borac i nemojte klonuti duhom kada je ljubav u pitanju.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Postoje velike šanse da će se vama tijekom  mjeseca dogoditi ljubav. Međutim, ne započinjite ništa sve dok niste sigurni da je to zaista ljubav. Prolazne veze ili još gore, tajne veze, vam ne trebaju. Vama treba istinska ljubav koju ćete moći obznaniti pred cijelim svijetom. Pratit će vas sretna zvijezda kada je o ljubavi riječ i šalje vam u život jednu osobu. Tu osobu vi znate samo iz viđenja, no niste nikad ostvarili odnos bilo kakve vrste.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3