RAK – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Stižu vam divni dani i neočekivane prilike. Nemoguće postaje moguće!

RAK – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Stižu vam divni dani i neočekivane prilike. Nemoguće postaje moguće!

30 svibnja, 2021 0 By Admin

FINANCIJE

Prema trenutnoj planetarnoj situaciji, od vas je potrebno više truda kako biste povećali prihode. Otprilike od sredine mjeseca priljev novca može se polako povećavati, ali morate biti zadovoljni onim što imate. Nećete se zadovoljiti onim što imate ako ne znate vrijednost novca. Možete potrošiti novac na luksuz i udobnost, ali ne prelazite mjesečni proračun.

 

KARIJERA

Oni koji se bave poslovima mogu naići na nove izazove kada je u pitanju guranje svojih ideja šefu. U početku vaš šef može slušati, ali polako može osjećati da vaša ideja nije previše praktična. Dakle, morate dokazati da se vaše ideje mogu provesti. Morate prihvatiti ove izazove da biste postigli svoje ciljeve. Otprilike sredinom mjeseca možda ćete otići na kratko putovanje zbog važnog projekta. Pokreti planeta ukazuju da bi vam ovo putovanje moglo donijeti dobre rezultate i pohvale šefa.

 

POSAO

Poslovnici mogu biti sretni jer će ih stari kupci pohvaliti zbog dobre kvalitete i originalnih proizvoda. Mogli bi sredinom mjeseca dobiti priliku za veliku ponudu jednog od svojih starih kupaca. Međutim, možda će se morati potruditi kako bi osigurali da se roba kupcima dostavlja na vrijeme. Također je inozemni uvoz / izvoz sada moguć.

 

 

PROFESIONALCI

Oni koji slijede dobar rang u svojoj organizaciji mogu ovaj put uspjeti, a neki mogu ostati usredotočeni dok rade usred nereda i kaosa na poslu koji stvaraju neki zaposlenici. Novi zaposlenici mogu brzo naučiti stvari i učinkovito razumjeti radne postupke, čineći tako zadovoljavajući napredak na poslu. Međutim, radnici će možda morati uložiti više napora kako bi napredovali, pogotovo ako sanjaju o odlasku u inozemstvo.

 

ZDRAVLJE

Na temelju postavljenih planeta, neće biti većih zdravstvenih problema. Srednjovječne osobe i starije osobe mogu imati problema s koljenima poput artritisa. Možda će trebati voditi računa i o obavljanju kućanskih poslova jer mogu iskriviti mišić ili slomiti kost. Slijedom strogih prehrambenih i medicinskih uputa liječnika može ih spasiti od komplikacija. Vaša razina energije može biti dobra unatoč nekim manjim padovima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Planetarni pokreti kažu da će studenti koji pohađaju visoko obrazovanje možda moći uvjeriti svoje roditelje o tome koji predmet žele polagati na specijalizaciju i moći će se usredotočiti na svoje studije, ali zbog nekih nesuglasica kod kuće, moraju biti sigurni da marljivo uče. Moraju potražiti mirno mjesto za svoje studije.

Stranice: 1 2