Veliki i opširan LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2021.

Opširan LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2021. za SVE znakove, SLOBODNE i u VEZI! – kome će srce biti puno ljubavi… saznajte

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U VEZI:

Zbog određenih problema koje vas prate kada je vaš ljubavni život u pitanju, ponekad zaista sumnjate u vašu ljubav i kvalitetu odnosa. Postavljate si pitanje da li vaša ljubavna veza ima zajedničku budućnost onakvu kakvu nazivamo vječna ljubav. Period do kraja godine kada je u pitanju vaš ljubavni odnos, imat će i dalje neke manje padove. Međutim, period do kraja godine vratit će vam potpunu vjeru u ljubavni život i vjeru u budućnost vaše ljubavne veze.

 

SLOBODNI:

Osobe rođene u znaku ovog zodijaka i kada su u pitanju slobodni pripadnici, su dosta propatile u ljubavi i zbog ljubavi. Sve teže vam je nekome vjerovati i vjerovati u iskrene namjere. Sve teže vam je vjerovati da će vas netko iskreno voljeti onako kako po nekim nepisanim pravilima bi trebalo biti. Zvijezde prognoziraju da će osobe u ovom znaku zodijaka u mjesecu Decembru upoznati osobu sa kojom će biti moguće da ostvare ljubavnu vezu.

 

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U VEZI:

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi imaju povremeno buran ljubavni odnos. Veza je popraćena konstantnim usponima i padovima, ali ne postoji taj problem koji dvoje ljudi koji se vole ne mogu riješiti. Period do kraja godine također će donijeti neke burne trenutke, ali ne toliko burne koji bi se mogli drastično odraziti na samu kvalitetu vašeg zajedničkog ljubavnog života. Više ćete imati onih lijepih trenutaka i situacija, nego onih negativnih. Period do kraja godine donijet će bitne pomake na ljubavnom planu koji će vašu vezu učvrstiti i podići ju na jednu višu razinu.

 

SLOBODNI:

Kada su u pitanju pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi, sasvim sigurno je da mogu očekivati drastične promjene i zbivanja na ljubavnom planu njihova života. Period do kraja godine donijet će vam brojna nova poznanstva i brojna zajednička druženja. U životu slobodnih pripadnika ovog znaka, pojavit će se osoba koja će potpuno privući vašu pažnju i sa kojom ćete imati ozbiljne namjere. Zvijezde prognoziraju da bi pripadnici ovog znaka mogli započeti ljubavnu vezu. Veza se neće zasnivati na prolaznosti, nego na stvarnim obostranim emocijama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Veliki i opširan LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2021.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top