LJUBAVNI HOROSKOP za PRVU POLOVINU MAJA!/

LJUBAVNI HOROSKOP za PRVU POLOVINU MAJA!/

2 svibnja, 2021 0 By Admin

LJUBAVNI HOROSKOP od 01 do 15. MAJA: Ljubav će doći onima koji ju najmanje očekuju…

 

OVAN

Prva polovina mjeseca će biti baš onakva kakvu želite. Vladat će velika ljubav, uvažavanje, briga i pažnja. Voljena osoba će vas više puta iznenaditi nekim postupcima iz kojih ćete se vi uvjeriti koliko ste zapravo voljeni. Vaša ljubav će se u nadolazećim danima podići na jednu višu razinu. Oni slobodni i koji nisu vezi, vrlo lako da će započeti tajnu romansu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

U prvoj polovini mjeseca situacija neće biti blistava. Naredni dani za vas će biti stresni, no najviše vašom krivicom. Vaša voljena osoba saznate će neke stvari koje ste tajili. Tu tajnu neće dobro prihvatiti, a nakon toga vam slijede rasprave i svađe. Istina će se saznati, a onda budite do kraja iskreni. Čim prije to riješite, nastavit ćete lakše dalje. Slobodni pripadnici znaka će pronaći ljubav, odnosno osoba koja vam se sviđa, pokazat će iste osjećaje prema vama.

 

 

BLIZANCI

Buran ljubavni period je iza vas, a kako stvari stoje, tako će biti i u prvoj polovini mjeseca. Vaša ljubav prema partneru nije upitna, ali svejedno vas prate brojne nesuglasice i svađe. Ljubavni život nije onakav kakav želite, ali se trudite da ga učinite boljim i kvalitetnijim. Međutim, narednih dana donijet ćete ipak jednu bitnu odluku vezanu za vas ljubavni život, a o tome će u budućnosti dosta toga ovisiti. Ljubavna situacija kod slobodnih pripadnika ovog znaka će ostati ista.

 

 

RAK

Ljubav nije pod zaštitom zvijezda i nadolazeći dani mogli bi biti stresni za vas. Vama će se dogoditi nekakve greške koje će vam partner zamjeriti. Osim toga, isplivat će na površinu neke “stare stvari” koje vam povremeno ne daju mira, pa onda voljenu osobu rado podsjetite na to. Slobodni pripadnici znaka će upoznati osobu, ali neće u prvoj polovini mjeseca započeti vezu. Veza se smiješi krajem mjeseca.

 

 

LAV

Prva polovina mjeseca će svakako odigrati veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Postoje stvari koje zamjerate voljenoj osobi i koje vas s vremena na vrijeme proganjaju i muče. U ovom razdoblju dotaknut ćete se tih stvari i dobit ćete zadovoljavajuće odgovore koje ćete dobro prihvatiti i nakon kojih vam više neće stvarati nervozu i ljutnju. Slobodni pripadnici ovog znaka bi vrlo lako mogli pronaći ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2