OVI znaci će dobiti priliku promijeniti svoj život iz samog korijena – slijedi im FANTASTIČAN MJESEC prepun pozitivnih promjena…

OVI znaci će dobiti priliku promijeniti svoj život iz samog korijena – slijedi im FANTASTIČAN MJESEC prepun pozitivnih promjena…

25 travnja, 2023 0 By Admin

Mjesečni horoskop daje astrološka predviđanja za razdoblje od mjesec dana. To je obično kalendarski mjesec. Te prognoze dane ljudima za blisku budućnost se mogu nazvati kratkoročnim predviđanjima. Ta su predviđanja temeljena na horoskopskim znakovima i daju se pojedinačno, za svaki od 12 znakova. Stoga je mjesečni horoskop nešto što će biti uobičajeno i primjenjivo za sve ljude koji su rođeni pod određenim horoskopskim znakom.

OVAN

Ovnovi će imati pozitivan mjesec. Položaj planeta pozitivno će utjecati na vašu hrabrost i komunikaciju. Moći ćete dobiti sve svoje bitke ovog mjeseca. Međutim, morate biti vrlo oprezni u vezi sa svojim postupcima, jer vas vaša strast može učiniti previše hrabrima, što uzrokuje neke izazove.

Možda se čak poslovno ohrabrite i postignete neka profesionalna postignuća. Planeti će vam donijeti velike dobitke i zaštitit će vašu karijeru. Vaš naporan rad i odlučnost donijet će ogroman priljev bogatstva, dobit ćete vrlo dobru udobnost i luksuz te ćete ukupno imati dobar mjesec. Zdravlje može biti dobro sve dok se pravilno hranite i dobro odmarate. Studenti će također imati dobar mjesec.

 

 

BIK

Bikovi će imati sjajan mjesec, s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu. Položaj planeta povoljno će utjecati na vaš samorazvoj, pa čak i na karijeru. Ovaj ćete mjesec zasjati poput dijamanta. Posao povezan s inostranstvom možete dobiti ako pokušavate sudjelovati u inozemnim projektima. Morate biti oprezni u govoru i komunikaciji.

Ne upotrebljavajte oštre riječi protiv nikoga. Ovog mjeseca možete postati duhovni. Planeti će također imati veliki duhovni utjecaj na vas. Mnogo pozitivnih stvari prisutno je u vašoj sudbini, što vam može pomoći da uspijete ovog mjeseca. Možete putovati u inozemstvo zbog posla i putovati na mnoga hodočasnička mjesta kako biste duhovno rasli.

 

BLIZANCI

Blizanci ovog mjeseca mogu vidjeti neke mješovite rezultate u mnogim aspektima svog života. Položaj planeta govori da će doći do promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu, a imat ćete i uspone i padove u zdravlju i financijama.

Možda će vas zanimati umjetnička bavljenja i postizanje udobnosti. Možete postati toliko opsjednuti sobom da zaboravite voditi računa o važnim zadacima. Vaš će se ljubavni život i veze ovog mjeseca suočiti s nekim zastojima. Morate biti oprezni da se ne svađate sa supružnikom, ljubavnikom i članovima obitelji. Planeti će vas zaštititi ovog mjeseca, ali morate se ponašati odgovorno.

 

 

RAK

Osobe rodjene u znaku raka mogu imati ukupno pozitivno razdoblje ovog mjeseca, ali moraju biti oprezni i ne prepirati se ni s kim, a također moraju biti oprezni dok putuju bilo gdje, posebno na velike daljine. Veza s ocem i šefom može patiti ovaj mjesec. Pozitivna strana je što se možete zainteresirati za mistične stvari, a možda ćete provesti više vremena razumijevajući okultne stvari, uključujući astrologiju.

Planeti će zaštititi vaše status na poslu, a također i posao i brak. Suočit ćete se s problemima u odnosu sa supružnikom i rodbinom, a možda ćete se i posvadjati kod kuće, ali problem možete brzo riješiti. Možete čak potražiti pomoć prijatelja i rodbine. Planeti će dati rast i napredak. Nećete imati nikakvih novčanih problema.

 

LAV

Lavovi će vidjeti dobre promjene tijekom cijelog mjeseca, a od sredine mjeseca povećavat će se vaša sreća, ali planeti mogu dati mentalni stres vezan uz posao. Ovaj mjesec mogao bi imati pozitivan utjecaj na vas financijski, mentalno i u odnosima. Svaki mentalni stres smanjit će se pozitivnim savjetima starijih kod kuće.

Oni će vas voditi i blagoslivljati da izađete iz svojih briga. Zbog planetarnih smještaja, možda ćete htjeti promijeniti posao, a i dobiti bolji posao s boljom plaćom. Zdravlju treba obratiti pažnju jer previše stresa nije dobro za vas. Morate se pobrinuti za to meditirajući i pravilnom prehranom. Novac vam dolazi iz svih krajeva, čineći vas bogatim. Na poslu morate biti oprezni, jer vaš ego može uzrokovati neke probleme.

 

DJEVICA

Djevice će ovog mjeseca doživjeti uspone i padove. One se uglavnom mogu usredotočiti na svoj posao više nego na veze i pretrpjet će neke promjene povezane s poslom. Supružnici, ljubav i dobrobit djece bit će dodatni fokus. Ali prvo, moraju riješiti svoje karijerne i financijske aspekte, kao i riješiti probleme na domaćem terenu. U posljednjih nekoliko mjeseci vrlo su usredotočeni na obitelj, pa se sada žele usredotočiti na svoju karijeru. Žele se usredotočiti na dobru karijeru.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2