ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Žene rođene u OVA 3 ZNAKA…

ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Žene rođene u OVA 3 ZNAKA…

28 travnja, 2021 0 By Admin

STRIJELAC:

Žena Strijelac ne može proći neopaženo. Ona je jednostavno žena za svaki trenutak i za čitav život. Ona je žena koja će od svake situacije napraviti da ju pamtite dugo, a neke i zauvijek. Već od samog početka veze, budite sigurni da ćete pamtiti prvi poljubac.

U vezu će unijeti toliko dinamičnosti i pozitive da vam neće biti dosta cijeli život da to potrošite. Život će vam ispuniti ljubavlju, srećom, svježinom, pažnjom i brigom i od vašeg života napravit će pravi mali raj. Žena Strijelac je savršena supruga i brižna i uzorna majka koja svoju djecu voli više od ičega na svijetu.

Ukoliko ste skloni pesimizmu, depresivnim serijama i tugi, ona će sasvim sigurno sve loše istjerati iz vaših misli i iz vašeg tijela. Od muškarca traži prvenstveno ljubav, nježnost i povjerenje, a zatim pažnju, brigu i posvećenost. Zauzvrat će vam vratiti više nego duplo. Budite sigurni u to…

 

LAV:

Lavica je sanjar i budite sigurni da će od vaše veze napraviti pravu ljubavnu bajku. Puna je ideja i planova, otvorena za mnoge i stvari, željom za stvaranjem i širokim pogledima na svijet. Stvorit će vam život o kakvom niste ni sanjali. Ona je jednostavno jedinstvena i veličanstvena i imat ćete ju potrebu čuvati kao pravi dijamant.

Vrlo je brižna i vodi brigu o partneru i njegovim emocijama. Uvijek se trudi otjerati loše, a donijeti samo pozitivu. Lavica je žena na koju ćete se uvijek moći osloniti, koja će uz vas stajati u dobru i zlu i koja nikada neće iznevjeriti vaše povjerenje. Brzo ćete postati o njoj i nećete moći izdržati ni jedan dan bez nje. Nesebicna je, realna i iskrena i voli kao nitko drugi.

Očarat će vas svojom ljubavlju i pažnjom i postojat će trenutci u kojima ćete se pitati, da li ju uopće zaslužujete i čime ste ju zaslužili. Od partnera traži ljubav, brigu, pažnju, nježnost, povjerenje, privrženost, oslonac i podršku, a ona ovo sve i zaslužuje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2