KUMA je OBITELJ, najbolja PRIJATELJICA, kuma je kao SESTRA, oslonac, podrška i netko tko će uvijek biti uz tebe…

KUMA je OBITELJ, najbolja PRIJATELJICA, kuma je kao SESTRA, oslonac, podrška i netko tko će uvijek biti uz tebe…

13 veljače, 2022 0 By Admin

Kroz život svaki čovjek upozna jako puno ljudi. Mnogi ostanu u našim životima do kraja, ali isto tako mnogi se izgube ili im jednostavno nije mjesto u našoj blizini. Svaki čovjek ima svoje određene kriterije i po svojim kriterijima bira svoje društvo, ali isto tako i kumu.

Biti kuma je pravi blagoslov. Ako vas netko odabere za kumu, onda znajte da zauzimate ogromno mjesto u srcu i životu osobe koja vas je odabrala za kumu. Kuma ostaje do kraja života i to se ne može promijeniti. Kuma je kao druga sestra, kuma je i više od najbolje prijateljice, kuma je poput obitelji.

Kuma je tu u svako doba dana ili noći ako zatreba. Kuma je podrška, oslonac i netko tko će uvijek biti tu za vas. Netko tko će pronaći vrijeme i u najvećoj gužvi i nedostatku vremena. Kuma je nezamijenjiva i svaka kuma ponosno nosi tu titulu, jer je među mnoštvom ljudi, baš ona izabrana da bude kuma.

Teško je pronaći prave osobe, to je naprosto činjenica, a pogotovo nekoga tko će stajati uz nas ma koliko teško bilo. Kuma te neće osuđivati, nego ćete pokušati razumjeti bez obzira što napravili. S kumom dijeliš sve. I ono dobro i ono loše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kuma te neće kritizirati, ali će ti ukazati na greške. Kuma zna sve tvoje tajne i čuva ih za tebe, jer neće izdati tvoje povjerenje. Biti kuma je nešto veličanstveno, jer kuma će dati i svoj život za tebe ako treba. Iako niste iste krvi i od iste majke, ali ste i više od sestara.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2