VAGA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Ovo bi mogao biti NAJBOLJI mjesec unazad mnogo mjeseci!

VAGA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Ovo bi mogao biti NAJBOLJI mjesec unazad mnogo mjeseci!

28 travnja, 2023 0 By Admin

Drage Vage, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

 

OPĆENITO

Imat ćete dobar mjesec u vezi sa svim životnim područjima, poput posla i odnosa sa supružnikom i djecom. Nakon sredine mjeseca, planeti vam mogu stvoriti neke probleme u vezi s vašim vezama, pa budite oprezni u pogledu svojih riječi i djela. Planeti će vas natjerati da preuzimate puno odgovornosti kod kuće, a učinit će vas kreativnim i inteligentnim. Naučit će vas da radite s ljudima, a mogu se sklapati i poslovni dogovori. Ovaj će vam mjesec donijeti božanske zlatne prilike u vašem životu. A možda ćete čak htjeti upoznati ljude i imati koristi od društva dobrih ljudi. Bit će rasta u poslu i dobrih vijesti kod kuće. Planeti će vašu ljubav učiniti snažnom, a također će vam pružiti dobro zdravlje i izglede za karijeru. Studenti će se dobro zabaviti. Zdravlje i posao također sada mogu biti u redu.

 

 

LJUBAV

Ljubav će vam biti važna ovog mjeseca, a planeti će vas natjerati na mudre odluke u ljubavnim stvarima i vezama. Vaš će supružnik trebati vašu pažnju, pa i ovog mjeseca može biti nekoliko romantičnih trenutaka. Položaj planeta znači da ćete biti blizu svog supružnika i s njim / njom planirati buduće planove. Vaša će se veza s djecom poboljšati i ovaj mjesec će vas približiti vašoj djeci. Planeti vas mogu učiniti strastvenima i romantičnima, ali mogu vas i posesivno naljutiti. Pokušajte biti mirni. Morate ispunjavati svoje dužnosti kod kuće i biti odgovorni.

 

FINANCIJE

Protok novca bit će vam dobar ovaj mjesec i nećete imati mentalnog stresa zbog toga što nemate novca, a dobit će biti od vašeg poslovanja. Ovog mjeseca možete pametno uložiti. Nešto novca utrošit ćete na obnovu doma i kupnju namještaja te na supružnika i djecu. Djeca će vas možda zatražiti neke smjernice tijekom studija i možda ćete trebati uzeti obrazovni zajam za njih. Morate se pažljivo nositi s financijama i štedjeti za svoju budućnost, budućnost svog djeteta i za bilo kakve zdravstvene probleme. Ovog ćete mjeseca biti dobri u poslovanju s financijama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2