STRIJELAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Možda nećete ispuniti sve želje, ali LJUBAVA donosi ČUDA i FINANCIJE donose ČUDA!

STRIJELAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Možda nećete ispuniti sve želje, ali LJUBAVA donosi ČUDA i FINANCIJE donose ČUDA!

29 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Strijelci, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Ovaj mjesec ćete biti pomalo sretni. Imat će sreće u vezi s obitelji i financijskim pitanjima, ali novac će za njih kasniti. Sve nesuglasice s članovima obitelji u vezi s financijama i domom, mogu se riješiti ovog mjeseca, ali trebali bi paziti da ne koristite oštre riječi s članovima svoje obitelji. Borba se može brzo riješiti, jer će vam stariji kod kuće pomoći da riješite probleme. Ovog mjeseca imat ćete novac. Zdravlje može biti dobro, ali bolje je stvari staviti pod kontrolu vježbanjem i jedenjem zdrave hrane. Studenti će dobro nastupiti i unatoč nekim preprekama, neće sniziti svoje snove ili očekivanja.

 

 

LJUBAV

Ljubav vam može prirodno doći ovog mjeseca, a vi ćete se osjećati ushićeno zaljubljenom u nekoga posebnog. Može vam doći preko rođaka ili poznatog prijatelja. Možete se reći da ćete naći idealnog partnera. Ovog ćete mjeseca biti izuzetno atraktivni. Planeti vas mogu učiniti šarmantnim, ali i vrlo zrelim u želji da pronađete nekoga tko je iskren u vezama. Natjerat će vas da nekoga tražite mudrog. Ovaj mjesec, samci se mogu vjenčati, a oni u braku mogu dobiti vijest u trudnoći.

 

FINANCIJE

Ovaj mjesec novac će dolaziti vašom predanošću i napornim radom u poslovnoj sferi. Imat ćete potpunu kontrolu nad financijama; možete investirati u novi posao ili čak stari posao, a možda kupujete staro imanje ili staro vozilo. Vaš supružnik možda želi znati vaše troškove, a vi zajedno možete odlučiti uložiti u kupnju nečeg većeg. U procesu donošenja odluke između vas i vašeg supružnika mogu doći argumenti koji se mogu sortirati. Budući da su planeti ovog mjeseca povoljno smješteni, to može uzrokovati rješavanje svih financijskih problema.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2