RIBE – Mjesečni horoskop za MAJ! -Mjesec prepun raznih izazova, posebno u ljubavi, ali novac stvara problem.

Drage Ribe, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Ribama ovaj će mjesec biti donekle izazovan, ali u nekim aspektima i dobar. Planeti im mogu donijeti dobitak, ali polako i stabilno. Možda imate nekih manjih zdravstvenih problema. To može biti dobar mjesec za vaše obrazovanje, obitelj, ljubavni život ili novčana pitanja. Možda postoje neka putovanja radi posla i obrazovanja. Imat ćete podršku prijatelja, dobronamjernika, mentora, vodiča i članova obitelji. Možete dobiti novac, ali uz neke prepreke i kašnjenja. Mlađa braća i sestre također će vam biti sada bliži, ali ovog mjeseca morate se pobrinuti za svoje zdravlje. Izgledi za posao izgledaju dobro, a na poslu možete steći dobro ime i slavu, ali rast će vam se činiti spor i možda neće odgovarati vašim očekivanjima. Posao i zdravlje bit će u redu, ali idućih mjeseci mogu biti bolji.

 

 

LJUBAV

U ljubavi će vas ovog mjeseca čekati neke borbe. Ljubav ide u dobrom smjeru, ali voljena osoba može imati kašnjenja da vam prizna svoju ljubav, a ako ste slobodni, još ćete trebati pričekati neko vrijeme da biste pronašli partnera i vjenčali se. Sad ćete postati romantični i nećete zazirati od izražavanja osjećaja prema partneru. Možda puno potrošite na svog ljubavnika i želite ga učiniti što sretnijim. Međutim, može doći do nesporazuma s ljubavnikom ili supružnikom, zato budite oprezni i razjasnite mu svoje misli, osjećaje, želje i osjećaje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

RIBE – Mjesečni horoskop za MAJ! -Mjesec prepun raznih izazova, posebno u ljubavi, ali novac stvara problem.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top