LAV – Mjesečni horoskop za MAJ! – Mjesec velikih promjena, ali pozitivnih

Dragi Lavovi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Lavovi će vidjeti dobre promjene tijekom cijelog mjeseca, a od sredine mjeseca povećavat će se vaša sreća, ali planeti mogu dati mentalni stres vezan uz posao. Ovaj mjesec mogao bi imati pozitivan utjecaj na vas financijski, mentalno i u odnosima. Svaki mentalni stres smanjit će se pozitivnim savjetima starijih kod kuće. Oni će vas voditi i blagoslivljati da izađete iz svojih briga. Zbog planetarnih smještaja, možda ćete htjeti promijeniti posao, a i dobiti bolji posao s boljom plaćom. Zdravlju treba obratiti pažnju jer previše stresa nije dobro za vas. Morate se pobrinuti za to meditirajući i pravilnom prehranom. Novac vam dolazi iz svih krajeva, čineći vas bogatim. Na poslu morate biti oprezni, jer vaš ego može uzrokovati neke probleme.

 

 

LJUBAV

Ako ste slobodni, upoznat ćete vrlo mudru osobu i stupiti u vezu s njom jer će vas privlačiti način na koji se ophodi sa vama, kao i inteligencija koja će biti vidljiva. Ljubav će možda biti teška tijekom prve polovice mjeseca zbog položaja planeta, ali nakon sredine mjeseca upoznat ćete dobrog životnog partnera ako ga već niste upoznali. Planeti mogu učiniti da više vremena provodite na poslu rješavajući profesionalne probleme, tako da ćete zaboraviti provesti vrijeme kod kuće. Vrijeme je da provedete vrijeme sa supružnikom. Suzdržite se bilo kakvih grubih riječi ili postupaka.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LAV – Mjesečni horoskop za MAJ! – Mjesec velikih promjena, ali pozitivnih

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top