JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života, ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan!

JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života, ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan!

29 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Jarčevi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

 

OPĆENITO

Osobama rodjenim u ovom znaku ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan. Dobro će vam ići u obrazovanju, obitelji, ljubavnom životu ili novčanim pitanjima. Bit ćete vrlo strastveni i ako energiju planeta iskoristite na dobar način, možete uspjeti. Prepreke možete prevladati trudom, intelektom, kreativnošću, svestranošću i vjerom. Možete uspjeti sve dok slušate svoje starješine / učitelje. Vjera u sebe presudna je za uspjeh. Možda ćete dobiti pomoć od braće i sestara. Zdravlju je potrebna njega, a vi se morate opustiti i otići na odmor da biste se vratili u ispravno zdravlje i formu. Morate se pobrinuti za financije i svoje troškove ovog mjeseca.

 

 

LJUBAV

Ljubav sada može biti izazov, tako da će sa vasim partnerom donijeti određenu zbunjenost i nesporazume. Ali morate biti snažni u uvjerenju da će to na kraju uspjeti i morate uzeti vremena da upoznate partnera. Planeti će se pobrinuti da pronađete dobrog i stabilnog životnog partnera koji je dobra osoba. Morate naučiti ponekad raditi kompromise. Otpustite stare bolne uspomene kako biste mogli pozdraviti pozitivne promjene. Vaša komunikacija s partnerom može biti pomalo bezobrazna, zato budite oprezni i suzdržite se od pokazivanja svog ega. Neophodno je biti zreo u svojim riječima i postupcima ako želite održavati odnose. Ovaj mjesec trebate izbaciti bijes. Morate znati pravilno slušati svog partnera da bi ga razumjeli.

 

FINANCIJE

Financijski pritisak na vas da platite dugove koje ste imali prethodnih mjeseci, preboljet će ovaj mjesec. Novčani tijek vam može biti sjajan ovog mjeseca i možda ćete biti sretni zbog redovnog prihoda koji ostvarujete. Ovaj mjesec može biti sretan i pogodan za vas. Planeti će vas možda natjerati da trošite na udobnost i luksuz za članove obitelji, kao i na obrazovanje svoje djece, te na supružnika ili ljubavnika, ali oni će vas natjerati da razmislite o potrebnom i trošite samo na ono najvažnije. Bolje je ne ulagati rizična ulaganja iako ste možda bogati. Ne donosite ishitrene financijske odluke ovog mjeseca.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2