JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života!

Dragi Jarčevi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

 

OPĆENITO

Osobama rodjenim u znaku Jarca ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan. Dobro će vam ići u obrazovanju, obitelji, ljubavnom životu ili novčanim pitanjima. Bit ćete vrlo strastveni i ako energiju planeta iskoristite na dobar način, možete uspjeti. Prepreke možete prevladati trudom, intelektom, kreativnošću, svestranošću i vjerom. Možete uspjeti sve dok slušate svoje starješine / učitelje. Vjera u sebe presudna je za uspjeh. Možda ćete dobiti pomoć od braće i sestara. Zdravlju je potrebna njega, a vi se morate opustiti i otići na odmor da biste se vratili u ispravno zdravlje i formu. Morate se pobrinuti za financije i svoje troškove ovog mjeseca.

 

 

LJUBAV

Ljubav sada može biti izazov, tako da će sa vasim partnerom donijeti određenu zbunjenost i nesporazume. Ali morate biti snažni u uvjerenju da će to na kraju uspjeti i morate uzeti vremena da upoznate partnera. Planeti će se pobrinuti da pronađete dobrog i stabilnog životnog partnera koji je dobra osoba. Morate naučiti ponekad raditi kompromise. Otpustite stare bolne uspomene kako biste mogli pozdraviti pozitivne promjene. Vaša komunikacija s partnerom može biti pomalo bezobrazna, zato budite oprezni i suzdržite se od pokazivanja svog ega. Neophodno je biti zreo u svojim riječima i postupcima ako želite održavati odnose. Ovaj mjesec trebate izbaciti bijes. Morate znati pravilno slušati svog partnera da bi ga razumjeli.

 

Nastavak na idućoj stranici…

JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top