DJEVICA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Morat ćete donijeti bitne odluke i posložiti životne prioritete

Drage Djevice, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Djevice će ovog mjeseca doživjeti uspone i padove. Oni se uglavnom mogu usredotočiti na svoj posao više nego na veze i pretrpjet će neke promjene povezane s poslom. Supružnici, ljubav i dobrobit djece bit će dodatni fokus. Ali prvo, moraju riješiti svoje karijerne i financijske aspekte, kao i riješiti probleme na domaćem terenu. U posljednjih nekoliko mjeseci vrlo su usredotočeni na obitelj, pa se sada žele usredotočiti na svoju karijeru. Žele se usredotočiti na dobru karijeru.

 

 

LJUBAV

Ljubav vas ovog mjeseca od sredine mjeseca može učiniti emocionalnima. Utjecaj planeta prije sredine mjeseca donijet će puno pozitivnih promjena u vašem odnosu sa supružnikom, ali nakon sredine mjeseca možda ćete se osjećati vrlo emocionalno. Planeti vas mogu natjerati da preuzmete neke dodatne odgovornosti kod kuće i mogu stvoriti romantičnu situaciju na radnom mjestu, ali također mogu potaknuti neke negativne događaje ako vaši kolege saznaju za vašu vezu, pa morate biti oprezni. Shvatit ćete da je kompromis potreban za održavanje bilo koje veze.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DJEVICA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Morat ćete donijeti bitne odluke i posložiti životne prioritete

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top