BLIZANCI – Mjesečni horoskop za MAJ!- Mjesec VELIKIH USPONA, PADOVA i PROMJENA! Očekujte neočekivano!

BLIZANCI – Mjesečni horoskop za MAJ!- Mjesec VELIKIH USPONA, PADOVA i PROMJENA! Očekujte neočekivano!

27 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Blizanci, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionaliznom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

OPĆENITO

Ovog mjeseca možete vidjeti neke mješovite rezultate u mnogim aspektima svog života. Položaj planeta govori da će doći do promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu, a imat ćete i uspone i padove u zdravlju i bogatstvu. Možda će vas zanimati umjetnička bavljenja i postizanje udobnosti. Možete postati toliko opsjednuti sobom da zaboravite voditi računa o važnim zadacima. Vaš će se ljubavni život i veze ovog mjeseca suočiti s nekim zastojima. Morate biti oprezni da se ne svađate sa supružnikom, ljubavnikom i članovima obitelji. Planeti će vas zaštititi ovog mjeseca, ali morate se ponašati odgovorno.

 

 

LJUBAV

Možda imate mješovit uspjeh u ljubavnim stvarima i ne smijete žuriti  kako biste pronašli pravog partnera. Neka se to dogodi prirodno i u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Srodna duša u vašem životu bit će duhovna, a vi ćete tražiti poštenu osobu koja može dijeliti vašu mentalnu valnu duljinu. Predanost i istinitost tražite u osobi za koju ste odlučili da vam bude životni partner. Možete nastaviti u životu ako ste ove godine prekinuli vezu. Položaji planeta sugeriraju da biste ljubavnika čak mogli naći na putovanju u inozemstvo bilo zbog posla ili razonode. Morate biti strpljivi i upoznati osobu. Morate dopustiti da vaše srce odlučuje o ljubavnim stvarima, a ne vaš um.

FINANCIJE

Ovaj mjesec dogodit će se mnogi neočekivani događaji zbog kojih ćete biti vrlo iznenađeni i zbunjeni životom, tako da ćete možda htjeti istražiti mističnost i okultno. Planeti mogu donijeti neočekivane dobitke od vašeg posla, ali i očinske strane obitelji. Međutim, mogu postojati i neka financijska pitanja. Ovaj mjesec možete odjednom postati bogati. Morate uložiti naporan rad i napor. Također trebate poslušati savjete starijih o tome kako uštedjeti novac i postati dobri u zarađivanju novca. Planeti će vam otključati puno bogatstva, ali morate svakodnevno meditirati i jačati svog unutarnjeg Gurua. Možda ćete nešto bogatstva dobiti od svog oca ili tasta.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2